Oana Zăvoranu a fost la un pas de moarte

Moartea sub forma unei bucăți mari de metal a trecut ieri pe lângă Oana Zăvoranu. Vedeta TV a fost protagonista unui accident stupid care putea să o coste viața, în urma căruia s-a ales cu câteva răni la față, la unul dintre picioare și la umeri.

Ce s-a întâmplat mai exact? Ușa metalică de la casa brunetei s-a prăvălit peste ea.

“Ceea ce nu știe lumea este că acum câteva zile am mochetat toată casa, cu o mochetă mare și pufoasă, iar astăzi trebuia să vină cineva să taie din ușa de la intrare, care are câteva sute de kilograme, pentru că nu se inchidea. Ușa a fost scoasă atunci când a fost pusă mocheta și a fost sprijită în așa fel încât să nu iasă Marti (n.r- motanul Oanei Zăvoranu) și cât să nu stau nici eu fără ușă la casă.

Ideea este că, încercând să ies astăzi din casă și să merg până la mașină să iau niște acte, ușa s-a prăvălit peste mine. Eu mi-am supraestimat forțele și am crezut că pot să o mișc puțin, cât să pot să mă strecor afară din casă, dar nu am știut că ușa este atât de grea.

Așa că s-a păvălit peste mine, mi-a trecut de umăr, mi-a zdrelit obrazul drept și fața, mi-a cedat umărul, iar ușa s-a proptit de genunchiul meu. Am simțit că înnebunesc, mi s-a dat piciorul peste cap, dar, în plonjon către pământ, am apucat să-mi feresc tibia, pentru că, efectiv, cred că mi-o zdrobea.

Au bubuit pereții, mi s-au sfărâmat telefoanele, iar eu tremuram ca o salată. Nu mă așteptam să fie atât de grea ușa aceea. Zici că sunt bătută milimetru cu milimetru. Dacă aveam ghinion, un colț al ușii m-ar fi putut ucide”, a povestit Oana Zăvoranu, luni, în emisiunea “Agentul VIP, de la Antena 2.

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation