Obtine un zambet stralucitor in 3 pasi

Cu totii ne dorim sa aratam spectaculos si sa ne simtim bine inaintea oricarui eveniment important dar, cand ne aflam cu doar cateva zile inainte, ce este de facut?
Fie ca este vorba de o rochie noua, coafura sau tunsoare, acordam atentie celui mai mic detaliu pentru a ne garanta un aspect fara cusur. Si, cum se spune ca zambetul este cartea noastra de vizita, ar trebui sa ne indreptam intai atentia asupra acestuia.
Daca va este teama sa incercati albirea dentara clasica pe baza de peroxid si suferiti de sensibilitate dentara, puteti incerca o metoda revolutionara BIO, cu ajutorul tehnologiei Nomasvello. Albirea dentara se realizeaza cu ajutorul unor agenti de albire ce devini activi doar sub lumina produsa de echipamentul Led+Esthetic.
În cadrul centrului Nomasvello ( pta Victoriei ) poți beneficia de această metodă de albire dentară, sigură și cu un grad ridicat de eficiență. Tratamentul este total inofensiv dinților printr-o procedură rapidă, confortabilă și sigură, la cel mai competitiv preț de pe piață, 405 lei pentru clientii fideli .
Gradul de albire variază de la caz la caz, dintii imbunatatindu-si culoarea intre 2 si 8 tonuri dupa ghidul culorilor.
Rezultatul? Pe loc, procesul de albire cu tehnologia LED +Esthetic desfășurandu-se de-a lungul a 3 ședințe de câte 20 de minute fiecare. Se va folosi un gel special de albire iar echipamentul LED +Esthetic va fi folosit pentru a accelera procesul de albire a dinților. Întreaga procedură durează aproximativ 60 de minute, iar rezultatele vor fi de opt ori mai bune decât albirea la domiciliu.

Mădălina Radu

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation