Pamela Anderson in lupta pentru cucerirea ringului

Pamela Anderson nu contrazice nici de aceasta data reputatia de sex simbol pe care si-a castigat-o de-a lungul carierei sale, fiind in mod incontestabil una dintre cele mai sexy vedete participante in show-ul Dancing With The Stars.

In editia speciala a spectacolului de televiziune, Pamela isi pastreaza admiratorii, prin aparitia sa in rochii extrem de provocatoare. Starul Baywatch, in varsta de 45 de ani, se afla intr-o forma de zile mari, lucru usor de observat in urma performantei sale in pereche pe melodia Cha Cha a lui Amy Winehouse.

Miscarile specifice stilului, alaturi de costumatia sumara a Pamelei, au atras atentia juriului cat si a fanilor insa nu au contribuit foarte mult in obtinerea unui punctaj maxim in cadrul concursului.

Membrii juriului afirma ca o apreciaza foarte mult pe vedeta pentru ceea ce este ea si pentru ceea ce face insa se pare ca aceasta trebuie sa munceasca chiar mai mult pentru a fi o dansatoare demna de primele locuri ale concursului. Pamela se afla in coada clasamentului, alaturi de partenerul ei Tristan MacManus.

Cristina Stratulat

Sursa: Daily Mail

Sursa foto: GettyImages.com

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation