Politia locala, agent electoral

Recent, noul ministru de interne, domnul Ioan Rus, a criticat dur poliţia locală despre care a spus că este folosită ca aparat de propagandă al actualilor primari.

II semnalam domnului ministru ca unul dintre primarii care foloseste politia locala ca pe propriul sau aparat de partid, este chiar colegul de partid al domniei sale, Marian Vanghelie.

Dupa presiunile pe care le-a incercat asupra contracandidatului sau, Corin Romanescu, prin intermediul politiei locale, dl. Vanghelie foloseste acum organele de ordine in campania electorala. De cateva zile politistii locali si masinile politiei locale Sector 5 stau si pazesc niste corturi albe pe care troneaza numele domnului Vanghelie, si care vor fi folosite in campania care va incepe peste cateva zile.

„Ma intreb si eu si probabil nu sunt singurul, pentru asta platim noi politia locala ? Sa  faca  campanie  primarilor ? Oare pentru asta a fost creata politia locala ? Scopul ei nu este sa asigure linistea cetatenilor? Nu este ilegala folosirea acestei institutii in scopuri personale ?”, a intrebat retoric Corin Romanescu, presedintele UNPR Sector 5.

„Solicitam ministrului de interne sa intervina in conditiile legii pentru ca politia locala sa-si faca datoria si sa se ocupe de ordine si siguranta si nu de propaganda pentru primarii in functie”, a mai declarat Romanescu.

Joi, 10 mai, dam startul cursei electorale

Joi, 10 iunie 2012, ora 19.00, la sediul UNPR Sector 5, din strada Margeanului nr. 17 – 19, Corin Romanescu se intalneste cu intreg staff-ul de campanie, cu voluntarii si militantii care vor activa in campania sa electorala.

Peste 1000 de persoane vor participa la intalnirea care precede startul in cea mai dura cursa electorala din Bucuresti, cea din Sectorul 5, unde actualul primar este foarte aproape de.. iesirea din Primarie, dupa 12 ani in care nu a facut nimic pentru acest sector.

„Stiu ca avem in fata un adversar care va recurge la toate mijloacele necesare, legale sau nu, pentru a-si pastra fotoliul de primar. Stiu de intelegerile pe care acesta se pare ca le are cu PDL si mai stiu ca a aruncat in lupta mai multe tinte false, candidati de carton meniti sa imparta voturile nemultumitilor. Eu vin insa la primarie cu o echipa puternica si motivata, care se va lupta pentru fiecare cartier, pentru fiecare strada, pentru fiecare om. Nu poate Vanghelie fura cat poate Sectorul 5 vota!”, a declarat Corin Romanescu.

Corin Romanescu are 38 de ani, este de profesie inginer constructor si are o experienta de peste 15 ani in administratia locala. Corin Romanescu este candidatul UNPR pentru functia de primar al Sectorului 5.

 

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation