Poliţistele Larisa și Cristina au prins un hoţ în drum spre examen!

Poliţistele Larisa și Cristina au prins un hoţ în drum spre examen!

Două poliţiste din Capitală au prins un hoţ, în timp ce se aflau în drum spre concursul de trecere a agenţilor de poliţie în corpul ofiţerilor, în calitate de supraveghetori.

„Două poliţiste din cadrul unei structuri neoperative din Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în timp ce se aflau în drum spre concursul de trecere a agenţilor de poliţie în corpul ofiţerilor, în calitate de supraveghetori, au fost sesizate, de un cetăţean, că un bărbat a furat un telefon mobil de la doi bătrâni, aflaţi într-o staţie de autobuz din Capitală”, arată sursa citată.

În acel moment, una dintre poliţiste, Larisa, a coborât din maşină, alergând după bărbat, în timp ce colega ei, Cristina, îl urmărea cu maşina.

„A alergat 15 minute după el, iar după mai multe somaţii din partea colegelor, cel în cauză a încetinit”, conform Poliţiei Române.

Poliţistele l-au imobilizat, timp în care un martor a apelat numărul unic 112.

„În şase minute a sosit un echipaj de poliţie de la Secţia 20, care l-a preluat pe bărbat. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru infracţiunea de furt”, conform sursei menţionate.

Sursa: Mediafax

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation