Ponta: Năstase nu are nevoie de funcţie în PSD

Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la un post TV că Adrian Năstase nu are nevoie de o funcţie în PSD.

“Adrian Năstase e un om care are o experienţă politică pe care o apreciez. Chiaer e un om care are viziune politică, nu doar că face jocuri, ceea ce foarte puţini oameni au avut. Eu m-am sfătuit cu Adrian Năstase în ziua când am intrat în politică şi mă voi sfătui cât timp voi face politică. În seara de dinaintea congresului PSD, când a anunţat că se retrage eu m-am dus în biroul său şi i-am zis “da dar unul dintre noi trebuie să candideze. Mă susţineţi dacă candidez?”, a precizat Ponta.

Referitor la posibilitatea ca  Năstase să aibă o funcţie în partid, în condiţiile în care şi legea partidelor politice, şi Statutul PSD îl împiedică pe acesta să devină din nou membru, după condamnarea  în dosarul “Trofeul Calităţii”, premierul a spus:

“În ce formă va fi, cât de des va apărea nu voi stabili eu. Am vorbit la telefon mi-a spus că vrea să stea liniştit, să trec peste acea perioadă greu de explicat pentru cei care nu au trecut prin aşa ceva. Cred că va fi important în decizii. Nu are nevoie de o funcţie în PSD, îl ascultă membrii PSD. Nici domnul Iliescu nu are nevoie de nicio funcţie, noi l-am făcut preşedinte de onoare. Deja sunt nişte personalităţi care nu au nevoie de funcţii”, a adăugat Victor Ponta.

Sursa: Cotidianul

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation