Presedintele Asociatiei Legal Drive, Mădălin Chipirlin, accident cu cântec

Presedintele Asociatiei Legal Drive, Mădălin Chipirlin, accident cu cântec

Binecunoscutul presedinte al Asociatiei Legal Drive, tanarul din Calafat care militeaza pentru siguranta in trafic a ajuns sa fie fara voie protagonistul unei comedii cu stil birocratic-militienesc, ce i-ar face invidiosi pe mari regizori, cu siguranta!

In timp ce se deplasa pe DN 55 A pe directia Calafat-Bechet conducand un autoturism marca VW Passat, in dreptul km 84+50m a fost acrosat din spate, in prim impact fiind proiectat pe contrasens unde a fost acrosat pentru a doua oara in partea lateral drepata spate, de un microbuz transport personae apartinand firmei de transport S.C. Marandre Tour SRL. Se pare ca soferul microbuzului de transport persoane nu a observant ca urmeaza intrarea in localitatea Poiana Mare unde limita de viteza este reglementata la 50km/h, fiindu-i distrasa atentia de telefonul mobil. In urma incidentului rutier Madalin Chipirlin a fost transportat la spitalul municipal Calafat pentru a fi supus unor investigatii medicale, fiind externat la circa 2 ore in baza solicitarii proprii.

Daca credeti ca acesta poate fi denumit centrul actiunii, ei bine va inselati, in dimineata zile de 27.08.2016 domnul Madalin Chipirlin s-a prezentat la sectia de politie Calafat unde a dorit clarificarea aspectelor ce au dus la producerea accidentului rutier, unde spre surpinderea sa anchetatorii au avut o revelatie peste noapte astfel incat masurile si dispozitiile prevazute in OUG 195/2002 in cazul unui accident rutier au fost uitate.

Madalin Chipirlin : In timp ce ma deplasam pe DN 55 A la volanul autoturismului VW Passat cu nr. V31A, din directia Calafat-Bechet, in dreptul Km 84+50m am fost acrosat din spate in prim impact fiind proiectat pe contrasens unde a fost acrosat pentru a doua oara in partea lateral drepata spate, de un microbuz transport persoane apartinand firmei de transport S.C. Marandre Tour SRL. In urma accidentului rutier am fost transportat la spitalul municipal Calafat pentru a fi supus unor investigatii medeicale, fiind externat ulterior la circa 2 ore in baza solicitarii proprii.

In dimineata de dupa accidentului rutier m-am prezentat la sectia de politie Calafat, unde am doit clarificarea cauzelor ce au dus la producerea accidentului rutier. Am fost intampinat cu ostilitate, nu au au dorit sa audieze nici un martor ocular de la fata locului,au refuzat preluarea declaratiei mele si respective a celuilalt conducator auto, iar ca o masura “complementara” au declarat faptul ca sunt vinovat de producerea accidentului rutier asta desi nu aveau incheiata cercetarea preliminara desfasurata la locul accidentului (plansa foto) retinandu-mi permisul de conducere din momentul accidentului fara a elibera o dovada in baza careia sa prezinte masura luata de anchetator. Sunt socat de felul cum am fost tratat dar si pentru faptul ca desi am fost acrosat din spate, se pare ca anchetatori au avut o revelatie peste noapte astfel incat masurile si dispozitiile prevazute in OUG 195/2002 in cazul unui accident rutier au fost uitate! Ancheta in prezent stagneaza, cu stupoare constat ca nu a fost audiat nimeni in cazul acestui accident rutier, fapt ce in mod automat deducem ca fiind o masura abuziva retinerea permisului de conducere fara a avea ca fundament o procedura completa in baza careia se poate sprijini masura retinerii permisului de conducere. Voi urma calea legala pentru a scoate in prim plan adevarul si pentru a inlatura masurile abuzive pe care sunt obligat in prezent sa le suport! Avem o bine cunoscuta vorba in popor: “Si batut si …. si cu banii luati”.

Sorin Voinea-DELAJIU

2

3

4

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation