Prima apariţie publică a lui Ion Ţiriac cu fiica superbă!

http://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2018/03/1-5.jpghttp://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2018/03/1-5.jpghttp://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2018/03/1-5.jpgPrima apariţie publică a lui Ion Ţiriac cu fiica superbă!

Seară de gală la complexul rezidenţial, deschis de Ion Ţiriac de câţiva ani, la Pădurea Băneasa. Un bal de caritate i-a adus sub acelaşi acoperiş pe celebrul magnat şi pe fiica acestuia, Ioana. Tânăra de 20 de ani, care până nu demult a locuit la Monte Carlo, a fost nedezlipită de părintele ei, iar afaceristul a ţinut-o protector de mână. Gesturile de tandreţe ale celor doi au fost surprinse de camerele de fotografiat şi nu mai au nevoie de comentarii.

Ion Ţiriac (78 de ani) are toate motivele să fie mândru de fiica lui. Ioana s-a mutat de un an în România, învaţă la un liceu din Capitală şi se pregăteşte să susţină examenul maturităţii. Tânăra a dat dovadă că este o persoană responsabilă miercuri seara, când s-a implicat în organizarea Bucharest Charity Fashion, eveniment la care fiica magnatului şi Gloria, fata cea mică a designerului Rita Mureşan, au strâns nu mai puţin de 100.000 de euro, bani care vor ajunge la mamele nevoiaşe.

Blondă cu ochi verzi, Ioana a atras nu doar cu fizicul de păpuşă, ci şi cu ţinuta elegantă. Ea a purtat o rochie neagră cu umerii goi, transparenţă în partea de jos şi a fost tot timpul supravegheată de tatăl ei. Ion Ţiriac nu a scăpat-o o secundă din priviri.

Cei doi au discutat toată seara pe marginea evenimentului la care Ioana s-a implicat, au râs şi au făcut fotografii împreună, semn că relaţia lor este una foarte apropiată.

Magnatul are trei copii cu două femei

Ion Ţiriac are trei copii recunoscuţi ofical: Ion Ion (42 de ani), care provine din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg şi Ioana (20 ani) şi Karim (23 de ani) din relaţia cu ziarista egipteană Sophie Ayad.

Ţiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania şi unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Frumoasa brunetă lucra pentru revista Bunte, dar deşi există o diferenţă de vârstă de 30 de ani întrei ei, Ţiriac şi Sophie au avut o relaţie îndelungată, din iubirea lor rezultând doi copii.

În prezent, Sophie Ayad locuieşte la Monte Carlo, alături de Karim, Ion Ţiriac asigurându-le tot ce au nevoie.

Sursa: Click

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation