Pro sau Contra/ Lifting facial cu fire resorbabile

Pro sau Contra/ Lifting facial cu fire resorbabile

De curând la o plimbare într-un mall m-am revăzut cu o mai veche cunostință. Trecută ușor de prima tinerețe, cu haine moderne si accesorii opulente doamna cu pricina întotdeauna mi-a încantat privirea si mi-a bucurat sufletul cu poveștile de viață traite intens.

Ne-am așezat la o cafenea și fara să-i permit să-nceapă o nouă poveste am întrebat-o direct: “Ce ați făcut la față ? Arată atât de bine! “.
Avea pielea intinsă insă nu forțată, întinerită intr-un mod natural si plină de vitalitate. Arăta ca o femeie de 30 de ani deși împlinise 55 in luna mai. Eram fascinată de efectul luminos al tenului său și am continuat cu complimentele până am determinat-o să-mi împartășească secretul tinereții sale!
Mi-a povestit cu lux de amanunte și pentru că rezultatul se afla in fața mea,am contactat-o imediat pe dna dr Klara Băncilă pentru a-mi confirma cele auzite! Astfel am aflat totul despre Liftingul facial cu fire resorbabile.
Ce este Liftingul facial cu fire bio-resorbabile ?
Dr.Klara Băncilă: Liftingul facial cu fire bio-resorbabile este o procedura nechirurgicală , inovativă, cu rezultat imediat şi de lungă durată (2 ani) . Are efect regenerator care permite întinerirea, ridicarea şi netezirea ţesutului atonic.

Cine poate face o astfel de procedură ?
Dr. Klara Băncilă: Liftingul cu fire resorbabile este indicat în special pentru cei care doresc să evite liftingul chirurgical și doresc in același timp un proces de regenerare intern al pielii prin stimularea producerii de colagen ca răspuns la prezența corpului străin (firul) și leziunile mecanice (realizate de ac), care stimulează și accelerează metabolismul si fluxul de sânge în zona tratată.

Doare ?
Dr.Klara Băncilă: Procedura este foarte sigură, este simplă,eficientă, rapidă 30-45 min),nedureroasă( se folosește cremă anestezică), nu necesită întreruperea activităților sociale. Se obține un efect de lifting natural și vizibil la nivelul feței, întinerirea pielii( luminozitateși elasticitate) și previne imbatranirea prematura.

Ce efecte are ?
Dr.Klara Băncilă: Liftingul facial ridică pometii și sprancenele,diminuează șanțul nazo-labial, atenuează ridurile, reduce volumul bărbiei, netezește / diminueaza excesul de piele la nivelul gâtului,
rezolvă ptoza gravitatională a țesuturilor, inclusiv ptoza obrajilor și a zonei submentale,întinereste vizibil zona perioculară,reconturează buzele,conturează forma feței.
Procedura poate fi completata și de tratamente cu botox si acid hialuronic sau pentru un efect și mai durabil se poate combina cu terapia PRP-Vampir, deoarece factorii de creștere selectati prin terapia Vampir vor accelera stimularea de colagen și elastină și regenerarea tegumentului, cu alte cuvinte întinerirea dermului dublată.

Cât costă ?
Dr.Klara Băncilă: Firele bio-resorbabile sunt rezultatul unei tehnologii de ultimă ora și sunt aprobate de către Institutul European pentru testare și certificare .
In funcție de numărul de fire introduse se stabilește si prețul unei astfel de interventii . In general costa intre 1200-1500 euro , a declarat
dr Klara Bancilă .
Pentru alte detalii www.klarabancila.ro.

A consemnat: Mădălina Radu

SONY DSC

SONY DSC

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation