Pușca și cureaua Blaga!

Vi-l mai amintiti pe Emil Boc cum juca sarba-n caruta, alaturi de Maria Dragomiroiu, la o chermeza campeneasca, cand parafraza celebra balada ” Pusca si cureaua lata”?

Daca ar fi sa o facem si noi,acum, am putea canta cu naduf : “Pusca si cureaua lata/Ce Frunzaverde aveam odata”!

Mai lovitura in plex decat a luat PDL-ul prin plecarea lui Frunzaverde in tabara opozitiei, nici macar Basescu nu reusea asa ceva.

Sa fi vazut ce zumzet era prin ograda portocaliilor din Modrogan, ce impunsaturi si injuraturi pe la spate, ce panica era in sobolanime, de zicei ca incepe al treilea razboi mondial.

La ceas de seara, “greii” partidului s-au reunit la “Select” sa faca planul de lupta pentru a-l inlatura pe Boc si sa vada ce mai pot salva dupa plecarea lui Frunzaverde.

Concluzia a fost una singura-nimic numai este de salvat, iar ultima solutie este parasirea corabiei PDL-iste cat mai repede posibil.

Brusc la a doua sticla de vin, Vasile Blaga-Buldogul, isi reaminteste de cuvintele pe care i le adresa Basescu, anul trecut, tot cam pe vremea asta, de ziua de nastere a sotiei sale: “PDL nu poate fi condus prin caprarie, n-are nevoie de un caporal, ci de un presedinte”.

Si a luat foc. Din rosu ce era s-a facut si mai rosu si a jurat razbunare. Nici nu vor incepe Deniile la biserica si Vasile Blaga va parasi si el PDL, de aceasta data cu directie de garare la PSD, ca sa se echilibreze raportul de forte cu liberalii.

Aici insa, Vasile Blaga trebuie sa stranga din dinti, deoarece trecutul il urmareste, iar Basescu are destule dosare despre Buldog. Speram sa aiba demnitatea si sa le tina sub pat, ca o data dati drumul la dulai greu ii mai opresti!

Atentie, domn’ Basescu, caporalul Blaga si-a gasit bastonul de maresal si tare imi este teama ca vi-l va infige acolo unde soarele patrunde mai greu! Ca-asa-i in tenis!

Sorin Voinea-DELAJIU

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation