Raluca Dumitru vrea silicoane XXL!

Moda silicoanelor pare sa nu-si gaseasca sfarsitul nici anul acesta, desi mai toate vedetele si-au facut deja aceasta interventie chirurgicala, procedura aparuta in tara noastra imediat dupa revolutie.

Multe vedete au optat pentru marirea considerabila a bustului, iar cele care nu au facut-o , se decid dupa prima operatie sa si mai faca inca una, alegand un implant mult mai mare decat cel introdus initial.

Una dintre manechinele celebre care a ales sa-si schimbe implantul recent este Raluca Dumitru, un model de succes cu un bust frumos ce i-a asigurat multe contracte de imagine. Frumoasa bruneta a discutat cu doctorul  estetician Ion Zegrea si in cele din urma a decis sa si mareasca sanii cu 2 numere .

“Schimbarea implantelor initiale cu unele mai mari este o procedura des intalnita in randul vedetelor si nu numai. Pe langa rinoplastii, liposuctii  si mariri de buze, implantul mamar este una dintre cele mai solicitate interventii chirurgicale la clinica Elysium . Femeile din Romania chiar isi doresc sa fie mai frumoase si noi, medicii esteticieni venim in sprijinul acestor dorinte”,  a declarat pentru Romania Press Dr. Ion Zegrea, specialist in chirurgie plastica.
In curand Raluca Dumitru v-a afisa un bust mai mare  si v-a putea concura la capitolul sani XXL cu celebra Nicoleta Luciu .

Mădălina Radu

Dr. Ion Zegrea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation