Românca Melany este cea mai buna stripteuză din Europa

Melania, o româncă stabilită în Italia, face furori în cluburile de noapte din Peninsulă. Cunoscută drept Melany Moore, bruneta focoasă a avut o viaţă demnă de un scenariu de film.

Părăsită de părinţi, a crescut într-un orfelinat din Bacău. După terminarea liceului s-a apucat de dans, iar cu ajutorul unui italian s-a mutat în Peninsulă, unde a cunoscut un succes fulminant, fiind desemnată cea mai bună stripteuză din Europa.

“Nu mi-am cunoscut niciodată părinţii. Am crescut într-un orfelinat din Bacău şi de la câţiva ani m-am apucat de atletism”, povesteşte Melany Moore, care se antrenează asiduu pentru a putea efectua mişcările complicate din timpul spectacolelor de striptease. Când a fost dată afară de la orfelinat, Melania s-a apucat de dans erotic, iar la scurt timp s-a mutat în Italia, unde a devenit celebră.

Îi plac bărbaţii mai în vârstă

Acum, la 37 de ani, românca arată impecabil, are o flexibilitate de invidiat şi este invitată la petreceri private şi la cele mai tari show-uri erotice. Mai mult, a fost desemnată de revista erotică Lib “cea mai bună stripteuză din Europa”.

Când vine vorba despre viaţa perso- Melania, o româncă stabilită în Italia, face furori în cluburile de noapte din Peninsulă. Cunoscută drept Melany Moore, bruneta focoasă a avut o viaţă demnă de un scenariu de film. nală, Melany Moore spune că are mişcări mai năucitoare în pat decât cele de pe scenă. Deşi îi plac bărbaţii mai în vârstă şi nu duce lipsă de pretendenţi, românca îşi dedică tot timpul dansului şi nu e interesată, deocamdată, de o relaţie serioasă.

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation