Românii nu pot fi reprezentaţi în acest mod “mârlănesc”

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, referindu-se la atitudinea preşedintelui Traian Băsescu la summit-ul NATO de la Chicago, că românii nu pot fi reprezentaţi în acest mod “mârlănesc”.

“Mi se pare penibilă, jenantă, compromiţătoare pentru noi toţi, încă o dată, atitudinea preşedintelui”, a spus Antonescu.

“Nu e vorba de coabitare sau de noţiuni foarte elevate. E vorba de comportamentul unui om care are obligaţia de a ne reprezenta şi care ne reprezintă aşa cum aţi văzut. Mie îmi este ruşine să fiu în felul acesta reprezentat, indiferent ce opţiuni politice avem, ce culoare avem. Mie mi se pare că noi, românii, nu putem fi reprezentaţi în acest mod mârlănesc, nu ştiu ce cuvânt să găsesc, îmi pare foarte rău, dar asta e atitudinea”, a adăugat Antonescu.

El a precizat că niciun alt preşedinte, din altă parte, sau din cei pe care România i-a avut până în prezent, nu s-a comportat similar lui Traian Băsescu.

“Cred că puteţi toţi cei care urmăriţi viaţa politică, atitudinea, conduita şefilor de stat pe care îi vedem în alte părţi, şefilor de stat pe care i-am avut cu bunele şi cu relele lor şi veţi vedea că aşa ceva nu se întâmplă nicăieri şi nu s-a mai întâmplat. Ca la noi la nimenea şi ăsta e un lucru absolut jenant care ne compromite”, a spus Antonescu.

Sursa: Mediafax

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation