Romanița nu are blat cu “Cancan”!

Renumita creatoare de moda Romanita Iovan a fost banuita de ceva timp ca face blat cu aparitiile sale in presa mondena.

Mai mult decat atat, Romanita era acuzata ca isi plateste aparitiile in media si chiar isi regizeasa asa-zisele instantanee paparazzi.

Adevarul este cu totul altul si l-am descoperit in luna martie 2012 cand aparea in cotidianul “Cancan” urmatorul articol : “Romanita Iovan, datoare la Primaria Musetesti din Arges! Nici suc n-a facut, nici impozit n-a platit”.

Totul a pornit de la achizitia, de catre Romanița Iovan, in anul 2009, a unui teren de 5000 de mp in comuna Mușetești-Arges.

Romanița intentiona sa dezvolte o livada de pruni si meri din care sa produca apoi sucuri naturale, compoturi si magiun bio.

Cum insa birocratia securisto-comunista de la noi cu fonduri UE dureaza, Romanita nu a pornit inca aceasta afacere bio.

Nu inseamna, insa, ca nu isi plateste impozitul pe teren, iar colegii de la “Cancan” puteau verifica mergand intr-o deplasare mica pana la Primaria Musetesti.

Ei au preferat,insa, sa-I asculte pe un gura-casca din anturajul creatoarei de moda care a “vandut” pontul la “Cancan”.

Ca e un pont fals si de 2 lei ne-o demonstreaza faptul ca articolul e semnat…anonim, ca in Caragiale! Curat-murdar, cucoană Oana Costea!

Va prezentam mai jos declaratia oficiala a primarului din Mușetești, dl.Mircea Păuna, si intrebam si noi daca mai crede cineva ca Romanița Iovan isi plateste imaginea in presa tabloid sau totul este doar o rautate de primavara?

Decebal Necșulescu

 

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation