Salonul National de Vinuri al Romaniei

Salonul National de Vinuri al Romaniei VINTEST Bucuresti, editia a 4-a, va avea loc la Sala Palatului, in perioada 24 -26 octombrie.

Editia din acest an este dedicata campaniei IUBESC VINUL ROMANESC, o initiativa Lucia Parvu si Asociatia de Cultura si Promovare a Vinului VINTEST sustinuta de partenerul oficial Domeniile Anastasia. Campania s-a desfasurat in toate zonele viticole ale tarii, pe o suprafata de 2500 dekm, cu precadere in zona Dealu Mare – Vrancea.

Scopul campaniei consta in promovarea vinurilor romanesti, a cramelor ca destinatii turistice, a profesionistilor din industria vinului, precum si a producatorilor de utilaje deviticultura si vinificatie. La VINTEST vor participa urmatorii producatori de vin : Asociatia Tara Vinului – Domeniile Boieru, Pivnitele Logos, Budureasca, Casa Panciu, Domeniile Anastasia, Domeniile Dealu Mare, Domeniile Franco – Romane, Domeniul Husarciuc, Domenile Ostrov, Domeniile Sara, Domeniile Samburesti, Domeniul Vladoi, Muzeul Crama 1777, SCDVV Pietroasa, Vinarte, Vinipomicola. Servicile conexe vor fi asigurate de Braun Machinebau, Scharfenberger GMBH, Simex, Trust Hungary, Unicom Wood Production.

Vizitatorii vor beneficia zilnic de premii in vin, vor avea loc tombole din ora in ora, urmand ca duminica pe 26 octombrie, la ora 14.00, safie anuntat marele castigator ( cumperi un bilet la VINTEST si poti castiga greutatea ta in vin ).

Biletul costa 20 delei si poate fi achizitionat la intrare. In pretul biletului este inclus un pahar de vin inscriptionat cu sigla evenimentului.

Vasile Trofim

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation