Se pune la cale asasinarea reginei Elisabeta

O revista americana cunoscuta pentru subiectele -bomba pe care le lanseaza cu oarecare ritmicitate vine cu o teorie naucitoare. Regina Marii Britanii ar putea fi asasinata in perioada imediat urmatoare chiar de cei care au ordonat lichidarea fostei sale nurori, regretata printesa Diana.

Cel mai recent numar al revistei Globe arunca pe piata un subiect pe care nici nu stii cum sa ii iei: sa fie vorba de informatii confidentiale sau de jurnalisti cu o imaginatie mult prea bogata? Pe scurt, potrivit americanilor, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ar fi in pericol de moarte. Cei care i-ar fi pus gand rau ar fi chiar traficantii de arme care, cu ani in urma, ar fi decis lichidarea printesei Diana. Povestea prezentata in numarul din aprilie al revistei Globe spune cam asa: anul trecut, suverana Marii Britanii ar fi tocmit o echipa de investigatori pentru a afla ce s-a intamplat cu adevarat cu printesa Diana si cine se afla in spatele cumplitului accident de la Paris.

Detectivii tocmiti de Elisabeta ar fi aflat ca fosta ei nora a fost scoasa din joc de un croat pe nume Boris, angajat sa o elimine pe printesa de mai multi traficanti de arme, deranjati de campania acesteia impotriva minelor antipersonal. Inspaimanati ca printesa le-ar fi putut distruge afacerea, teroristii ar fi decis sa o scoata din joc. Intrata in posesia acestor informatii, Elisabeta i le-a fi comunicat si printului William, lasandu-i acestuia liberatea de a actiona cum doreste pentru a pedepsi moartea mamei sale. Faptul ca Elisabeta si-a varat nasul in afacerile lor i-ar fi deranjat pe teroristi, care ar vrea razbunare. Potrivit celor de la Globe, suverana Marii Britanii ar putea fi lichidata cat de curand, in timpul unui eveniment sportiv. Cel care ar putea sa duca misiunea la bun sfarsit ar fi chiar Boris, care, vreme de atatia ani a reusit sa scape neprins.

Sursa: National

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation