Secretele companiei FatCat.ro

Compania la care m-am mutat si la care lucrez in prezent, nu are nici o treaba cu vreun avion, intarzieri, ceata sau pasageri recalcitranti.
Lucrez impreuna cu Kim Ciobanu, sunt angajata lui si acum raman peste program dar nu mai trebuie sa fiu la 3 dimineata la birou.
Sa lucrezi cu Kim e frumos dar si dificil. Poate ca are si cu cine sa semene, este perfectionist si nu se da inapoi din fata unei provocari.
Ce facem acum este foarte interesant, colaboram cu brand-uri care vor sa isi faca publicitate si sunt deschise la nou.
Impreuna cu echipa de creatie, nascocim povesti pe care oamenii vor sa le vada necenzurate. Cand ceva te amuza, socheaza sau surprinde si nu miroase a publicitate esti mult mai dispus sa dai mai departe ce ai vazut. Asa apar viralele.
Majoritatea companiilor care comanda reclame nu vor sa riste, incearcand sa comunice mai “cuminte”, cum se procedeaza in publicitatea TV. Dar internetul este un mediu dur, in care utilizatorii dicteaza ce vor sa vada. Daca vrei sa ai succes aici, trebuie sa fii dispus sa duci lucrurile cu un pas mai departe.
Am facut o pagina www.facebook.com/fatcat.ro prin care interactionam cu publicul si unde puteti vedea cateva lucruri facute de noi.

Nicoleta Petcu

Nicoleta si Kim Ciobanu

Ioachim (Kim) Ciobanu, fiul maestrului Ilarion Ciobanu

 

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation