Secretele unui păr buclat strălucitor și sănătos

http://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2018/04/tratament-pentru-bucle.jpghttp://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2018/04/tratament-pentru-bucle.jpgSecretele unui păr buclat strălucitor și sănătos

Îngrijirea podoabei capilare în general, dar mai ales a celei buclate, poate reprezenta o adevărată provocare pentru reprezentantele feminine. Nu este o misiune simplă, ci cu atât mai dificilă cu cât se dorește perfecțiune până la ultimul fir de păr. În acest sens, tratamentele pentru păr devin o necesitate. Nu orice tip de păr răspunde însă la orice soluție, motiv pentru care fiecare trebuie să se orienteze după cele care au în compoziție substanțe prietenoase cu scalpul și cu firele, de preferat din gama cosmeticelor profesionale.

Atunci când tratamentul este unul corespunzător, spălarea, coafarea și comportamentul în sine va fi unul plăcut. Recomandarea experților în produse pentru păr EMSIBETH este de a evita linia cosmeticelor ce au la bază diverși compuși chimici care oferă rezultate de moment, însă afectează podoaba capilară pe termen lung.

Care sunt secretele din spatele unui păr sănătos și strălucitor?

Deși pentru multe femei pare greu de crezut, este destul de simplă menținerea condiției părului. Important este ca acesta să primească îngrijirea minimă zilnică necesară. Ce implică aceasta? Utilizarea șamponului potrivit reprezină un punct de plecare suficient. Conținutul acestuia nu trebuie să fie unul de neînțeles, astfel că citirea prospectului nu ar trebui să reprezinte o misiune dificilă.

De asemenea, constant este necesară aplicarea unui tratament corespunzător. În acest sens, pe emsibeth.ro este disponibil un tratament pentru bucle Sweet Waves, realizat după o formulă delicată. Este dedicat tuturor tipurilor de păr, atât celui buclat, cât și celui drept – indiferent că este tratat, natural sau vopsit.

Îmbogățit cu ingrediente active, acesta reușește să hidrateze părul în profunzime și totodată să îi adauge volum. Structura podoabei este protejată cu ajutorul proteinelor de grâu conținute de tratament.

La ce ajută Sweet Waves? Rezultatul constă în întărirea părului delicat, redarea aspectului natural al acestuia, definirea buclelor moi și redarea elasticității acestora, precum și asigurarea protecției depline – atât pe durata tratamentului, cât și după acesta. Este apreciat în mod deosebit pentru că nu conține amoniac, acid tioglicolic sau parabeni.

Avantajele pe care le oferă părului un produs de îngrijire profesional

Numim produs de calitate cel ce reușește să ofere podoapei capilare o serie de beneficii de lungă durată. Iată care sunt câteva dintre cele mai importante și pe care Sweer Waves le asigură atât părului buclat, cât și celui drept sau creț.

  • Îngrijește cu eficiență părul

Produsele profesionale din gama celor dedicate îngrijirii părului reprezintă un must have în prezent. Sunt soluția pentru păstrarea aspectului sănătos al acestuia, deci de preferat este să nu lipsească din dulăpior. La fel ca cel menționat, gama cosmeticelor de ultimă generație reprezintă o necesitate întrucât sunt adaptate în așa fel încât să țină la distanță orice problemă.

  • Revitalizează firele de păr

Pentru a obține o imagine de invidiat, aranjarea părului este vitală. Viața firelor însă este cea care definește sănătatea sa. Specialiștii EMSIBETH recomandă în acest sens soluții de revitalizare, aplicate constant pentru a-i păstra vitalitatea.

  • Oferă firelor o strălucire de invidiat

Atât femeile care au ales să păstreze nuanța naturală a părului, cât și cele care au optat pentru o culoare care să le evidențieze mai bine imaginea frumoasă, ar trebuie să se orienteze după un produs care, pe lângă calitățile de mai sus, ar trebui să ofere și o strălucire aparte firelor de păr. Atunci când acesta este observabilă de la distanță, cu atât mai apreciată va fi persoana în cauză pentru modul în care reușește să se îngrijească. Cu atât mai deosebită va fi prezența feminină cu cât se va încadra în orice decor cu excelență.

  • Asigură rezistență podoabei capilare

Atunci când părului nu i se acordă atenția necesară și îngrijirea lui se limitează strict la un șampon și balsam din comerț, acest aspect este imediat vizibil. La fel ca fiecare altă parte a corpului însă, și părul are nevoie de nutrienți pentru a-și menține aspectul sănătos. De altfel, compoziția tratamentelor utilizate dictează și gradul de rezistență al părului. Se traduce ca fiind un look desăvârșit părul care prezintă o rezistență crescută și nu cel care se se rupe ușor sau care este casant.

Acestea sunt beneficiile pe care de altfel orice tratament care se presupune a fi profesional ar trebui să le asigure firelor de păr, respectiv scalpului și rădăcinii. Iată deci ce așa zise secrete ascunde un păr strălucitor și sănătos, cu bucle moi și binedefinite. Cele interesate de tratamentul menționat îl pot comanda pe emsibeth.ro.

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation