Sfatul Cristinei Rus pentru Alexandra Stan! La cine ar trebui vedeta să îşi găsească alinarea

Cazul Alexandra Stan dar și campaniile recente de luptă împotriva agresiunii fizice în cazul femeilor i-au atras atenția Cristinei Rus. Artista se arată îngrijorată de înmulţirea acestor cazuri.

Impresionată de înmulţirea cazurilor de neînţelegeri conjugale, care uneori ajung şi la agresiuni fizice, Cristina Rus le recomandă femeilor aflate în această situaţie să apeleze la consilierea psihologică sau, dacă nu îşi permit financiar acest lucru, la duhovnic sau la preotul care le-a cununat.

“Cred că intervine un blocaj emoţional pentru care au nevoie de ajutorul specialiştilor. Este bine să apeleze la un psiholog care să le consilieze cum să îşi regăsească echilibrul. Daca nu au posibilităţi financiare pentru un tratament de acetst tip, pot să apeleze la părintele care le-a cununat sau la duhovnic. Se tot duce o campanie nu tocmai corectă împotriva bisericii şi a preoţilor în general. Sigur, nu poţi întâlni duhovnicul potrivit de la prima încercare. Dar colindă bisericile până îl găseşti. Eu aşa am procedat şi sunt fericită că am găsit părintele cu care rezonez şi de la care am învăţat atât de multe. Trebuie să ai speranţă şi să îţi deschizi sufletul!”, declară Cristina Rus.

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation