Si-a batut joc de corpul ei! Fa cunostinta cu femeia care poarta cupa Z la sutien

Credeai ca Nicoleta Luciu are sanii mari? Te-ai inselat. Vedeta autohtona poarta cupa F la sutien si chiar si asa isi gaseste cu greu modele care sa i se potriveasca.

Nici nu vrem sa ne imaginam cum se descurca Mayra Hills din Germania, care si-a marit sanii atat de mult incat a ajuns sa poarte cupa Z la sutien. Teoretic, mai mult de atat nu se poate. S-au terminat literele din alfabet!

Femeia in varsta de 31 de ani, cunoscuta sub numele Beshine, a pornit de la cupa A la sutien si a ajuns sa masoare 150 – 71- 91!

Fiecare san de-al ei cantareste cate 9 kg, astfel ca si hainele pe care le poarta trebuie sa fie facute pe comanda ca sa i se potriveasca. Nu este usor sa ai sani uriasi. Spre exemplu, Beshine nu se mai poate inchide la sireturi, dar asta nu o impedica sa spuna: “Multi considera ca este un handicap sa ai sanii atat de mari, dar este extraordinar sa ai probleme legate de marimea sanilor!” sau “cand ai sanii atat de mari, fiecare iesire in oras se transforma intr-o aventura”.

In ciuda aspectului ei grotesc, Beshine a starnit interesul oamenilor din toata lumea. Mai exact,  contul ei de Twitter este urmarit de 127.000 de persoane.

Beshine nu apare inca in Cartea Recordurilor, unde este doar femeia cu cei mai mari sani naturali din lume. Este vorba despre Annie Hawkins-Turner, care poarta sutiene cu cupa V. Sanii au inceput sa-i creasca de la 9 ani, iar in clasa a treia a marturisit ca era deja nevoita sa poarte un sutien.

Sursa: Diva Hair

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation