ŞOC! Carmen Harra, amenintata cu moartea în cazul “Mădălina Manole”

Celebra vizionară de la Hollywood a fost ameninţată cu moartea ieri, prin telefon. Scriitoarei americane i s-a transmis că dacă va vizita România, va fi agresată fizic în cel mai crud mod posibil: i se vor rupe picioarele şi i se va scoate un ochi.

Toate lucrurile par să se lege de cazul “Madalina Manole”, în care Carmen Harra şi-a exprimat părerea in ziarul “ring” imediat după moartea misterioasă a artistei. “Multe femei, aşa cum a fost şi în cazul Mădălinei Manole, aleg bărbatul greşit, multe femei fac alegeri proaste şi asta explică amploarea divorţurilor. Şi de asta vin eu în România, am curajul să vin, pentru a vorbi, în conferinta care va avea loc pe 7 septembrie, la RIN Grand Hotel, despre cum să-ţi descoperi sufletul pereche şi cum să dai sensul dorit vieţii tale. Voi susţine conferinţa chiar dacă am fost ameninţată cu moartea, inclusiv ieri, să nu vin în România, că mi se vor rupe picioarele, mi se va scoate un ochi şi voi fi omorâtă… Şi toate aceste ameninţări vin de la aceleaşi surse, pentru că nu le convin ce spun eu cu atâta fermitate despre ce cred eu. Când voi veni în România voi inştiinţa imediat Ambasada SUA de la Bucureşti despre ameninţările cu moartea care mi s-au transmis şi mă voi duce la această conferinţă pe care o organizez pe 7 septembrie la RIN Grand Hotel, pentru că nu mi-e frica să spun adevărul”, a declarat Carmen Harra la Romania TV.

În opinia renumitei vizionare, cazul Mădălina Manole, soluţionat acum cu verdictul sinucidere, va fi din nou redeschis.”Sunt lucruri pe care eu le-am declarat ziarului “ring” la 24 de ore după aşa-zisa sinucidere a Mădălinei Manole. Am spus de atunci că nu este o sinucidere, că între aceşti doi oameni (Mădălina Manole şi Petru Mircea – n.r.) a fost o stare de tensiune, că acest caz se va redeschide chiar dacă pare închis şi musamalizat, multe dintre detaliile evenimentelor eu le-am descris imediat. Şi dosarul legat de moartea Mădălinei Manole se va redeschide, pentru că nicio crimă nu este perfectă”, a afirmat Carmen Harra la România TV.

Sursa: Ring

 

 

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation