Soția lui Ilie Năstase rămâne cu semne pe viață

Soția lui Ilie Năstase rămâne cu semne pe viață

A trecut prin emoţii incredibile pe 5 septembrie, când s-a operat la o clinică privată din Viena, Austria. Brigitte (39 de ani) a fost diagnosticată cu două tumori pulmonare, a spus zeci de rugăciuni, iar acum greul a trecut. Dar nu de tot, pentru că soţia lui Ilie Năstase ia din nou drumul spitalelor.

Click: Au trecut două săptămâni de la operaţia de la Viena. Ce ţi-au spus medicii şi cum te simţi acum?

Brigitte Năstase: Acum sunt mai liniştită. Sunt un om nou din toate punctele de vedere. Am primit analizele, iar medicii mi-au spus că respectivele tumori sunt benigne, aşa că Dumnezeu a fost cu mine. În spitalul în care m-am operat, 78 la sută din pacienţi sunt diagnosticaţi cu tumori maligne, eu sunt o norocoasă. Chiar după mine urma să fie operat un copil, nu spun ce a fost în sufletul meu.

Cine ţi-a fost alături în spital?

Prietena mea, Florentina Tolici. Ilie a rugat-o să meargă cu mine pentru ca el nu suportă atmosfera de spital, i se face rău dacă vede sânge. Copiii au stat la bunici, erau încă în vacanţă.

Ce simptome ai avut, încât să-ţi dai seama că ai aceste tumori la plămâni?

Simţeam aceste formaţiuni cu mâna. Erau situate fix sub sân. Eu am implanturi siliconice, însă asta nu m-a împiedicat să le simt. Apoi, m-am îngrăşat în ultimele opt luni cam nouă kilograme. Simţeam că e ceva în neregulă cu mine, mai ales că avusesem şi aceea embolie pulmonară (n.r. în iunie 2015).

De ce ai apelat la medicii din Viena?

Prima dată am fost la un prieten, care m-a programat la un ecograf bun. Mi s-a spus că am două formaţiuni tumorale şi să merg să mă vadă un oncolog. Am făcut mamografie, dar nu s-a văzut nimic din cauza implanturilor mamare. Mi-au ieşit vorbe atunci. Prietenii lui Ilie au spus că sunt o falsă şi că mă prefac că sunt bolnavă, doar ca să-l ţin pe Ilie lângă mine. Am mers la o altă clinică, aceeaşi unde mi s-a descoperit şi embolia, apoi am făcut RMN, iar medicii mi-au recomandat atunci să merg la un centru de diagonsticare internaţional. Au văzut tumorile, dar nu ştiau cât de periculoase sunt.

Acolo te-au operat imediat? Cât a costat?

Da. Medicul oncolog mi-a spus că mă operează direct, fără să-mi facă biopsie înainte. Am făcut apoi examenul histopatologic şi s-a descoperit că acele formaţiuni oblice, care măsurau câţiva centimetri, au fost benigne. Nu contează cât a costat. La cât am cheltuit pe intervenţii estetice, nici nu a mai contat. Sănătatea e mai importantă.

Ai rămas cu semne după această intervenţie?

Până ieri (n.r. marţi) am stat bandajată. Încă nu am scos firele. Am rămas cu cicatrice. Am o tăietură mare, sub piept, măsoară 15 cm şi voi rămâne toată viaţa cu ea. Urmez un tratament hormonal, nu am voie să mă supăr, să fac efort.

În momentul acesta poţi spune că s-a terminat calvarul pentru tine?

Nu. Mâine (n.r. azi) merg la o clinică din Italia pentru alte investigaţii.

Sursa: Click

2

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation