Sulfina Barbu: Cristian Preda practică o falsă disidenţă în PDL

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat marţi pentru MEDIAFAX că europarlamentarul Cristian Preda “practică o falsă disidenţă în PDL” şi a arătat că acesta nu a venit la şedinţele partidului să-şi spună ideile, ci scrie pe blog din când în când criticând PDL.

“Domnul Cristian Preda ne spune că nu-l invităm să candideze pentru prezidenţiale pe domnul Mihai Răzvan Ungureanu, dar domnul Mihai Răzvan Ungureanu este preşedintele partidului Forţa Civică. Pe logica domnului Cristian Preda, PDL ar trebui să-l invite să candideze pentru prezidenţiale şi pe Dan Diaconescu sau Crin Antonescu”, a precizat Sulfina Barbu, potrivit Mediafax.

Ea a arătat că PDL va avea proprii candidaţi în alegerile intene pentru prezidenţiale, fiind “ilogic” să inviţi preşedinţii altor partide politice să fie candidaţii PDL.

“PDL poate invita în competiţia internă personalităţi care cred în valorile de dreapta, dar neangajate politic”, a adăugat Sulfina Barbu.

Ea a mai spus că, în opinia sa, Cristian Preda “practică o falsă disidenţă în PDL”.

“Domnul Cristian Preda practică o falsă disidenţă în PDL, având în vedere că nu a venit la nicio şedinţă a partidului la care să-şi spună ideile, opiniile. Cristian Preda scrie pe blog din când în când, criticând partidul din care face parte”, a precizat Sulfina Barbu.

Sursa: Cotidianul

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation