Tanti Florica pe post de jurat: ar fi cea mai tare «caterincă»!

Un personaj atât de savuros ca Florin Călinescu, mereu cu vorbele la el şi pus pe miştouri, era o alegere firească pentru masa juraţilor de la “Românii au talent”. De-acum, e clar între cine se va purta lupta pentru cea mai populară vedetă: el şi Mihaela Rădulescu. În ce mod ar putea câştiga detaşat Călinescu acest război? Costumându-se în Tanti Florica!

“Românii au talent” ar putea deveni cel mai comic show din toate timpurile şi în mod cert ar urca şi mai mult ca până acum în audienţe, dacă la masa primenită a juraţilor nu s-ar aşeza Florin Călinescu, ci… Tanti Florica.

Iar dacă Tanti Florica ar marşa la reeditarea… să zicem “boacănelor” Mihaelei Rădulescu, zău că s-ar lăsa cu crize de râs! Păi, v-o imaginaţi pe cucoana corpolentă interpretată de Călinescu în sitcomul de la PRO TV tăvălindu- se prin făină? Ar lua Oscarul pentru cea mai bună comedie!!!

Ori dansând lasciv sau, mai bine, urcând pe scenă pentru a săruta un concurent sexy? Ar fi o “caterincă” atât de reuşită, că Smiley şi Pavel Bartoş, comicii de serviciu ai show-ului şi cuplul care până acum a smuls cele mai multe râsete cu glumele din culise, şi-ar vedea joburile în pericol!

L-ar putea reţine ceva pe Călinescu să îmbrace din nou hainele de damă şi să se rujeze? Poate doar timpul pierdut pentru a se echipa astfel! Omul de televiziune a recunoscut că prin intermediul acestui rol a descoperit cât de complicat e să fii femeie:

“Mi-a fost cu adevărat greu să intru în sutienele ei, în ciorapii ei, să-mi pun cerceii ei, să mă machiez şi să îmbrac rochiile ei. Cele născute aşa, probabil că au asimilat toate lucrurile astea de-a lungul devenirii lor şi nu li se mai pare o povară. Dar abia acum înţeleg de ce noi, bărbaţii, trebuie să aşteptăm atât de mult o femeie să fie gata”.

Se pare că actorul petrecea cel puţin două ore numai pe scaunul de machiaj ca să se pregătească pentru filmări…

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation