UDMR vrea să intre pe ușa din dos la guvernare

În timp ce USL și PDL se luptă în demisii, o formațiune politică încearcă să profite de degringoladă și să obțină funcții pentru obligațiile de partid. Este vorba despre partidul cunscut a fi tot timpul la guvernare din 1992 de când s-a înființat, respectiv UDMR.

Au ajuns la urechile redacției informații potrivit cărora o doamnă fostă subsecretar de stat și cunoscută ca ”protejata” unui ministru al mediului, din dorința de a rămâne la București își folosește ”nurii” pentru a cuceri un proaspăt uns demnitar PNL, venit de la Bacău să ocupe funcția de subsecretar de stat la autoritatea ce verifică achizițiile publice.

În ciuda faptului că în USL încă se împart funcții la nivelul 2 și 3 din ministere și instituții publice centrale, doamna  în cauză este dispusă să intre în competiția pentru un post de înalt funcționar public alături de 2 reprezentanți PSD și unul PNL, spre deliciul spectatorilor.

Protejata domnului fost ministru demisionar din motive de dosare penale vrea să obțină recunoștința maximă în UDMR pentru că, dacă va câștiga prin frumusețe funcția dorită, va reuși să bage formațiunea etnică la putere prin ușa din dos. O reușită vă va aduce probabil, recunoștința veșnică a UDMR. (R.P.)

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation