Un nou abuz al lui Marian Vanghelie

Astazi, 10 mai 2012, reprezentanta UNPR in Biroul Electoral de Circumscriptie al Sectorului 5, dna. Stela Cismarescu, a dorit ca in conditiile Legii sa primeasca de la Primaria Sectorului Listele electorale permanente.

Desi depusese anterior o cerere, dna. Cismarescu a gasit usa inchisa la biroul in cauza (Biroul 12). Insistand, a descoperit ca functionarii din primarie erau incuiati in birou si nu raspundeau, din ordin „de sus”, la nici o solicitare referitoare la alegerile locale din 10 iunie.

Intelegem ingrijorarea actualului primar cu privire la pierderea alegerilor locale, dar ii amintim ca institutiile statului functioneaza in limitele legale si nu dupa bunul plac al domiei sale.

Vom face toate demersurile legale necesare pentru a-l obliga pe domnul primar sa respecte legile tarii in care si domnia sa traieste. Cunoastem dispretul fata de lege si fata de cetatenii din Sectorul 5 al domnului primar, dar noi nu vom mai tolera acest comportament abuziv. Din acest motiv, chiar astazi vom sesiza autoritatile in legatura cu acest abuz al, in curand, fostului primar Vanghelie”, a declarat Corin Romanescu, candidatul UNPR pentru functia de primar al Sectorului 5.

Corin Romanescu, viitorul primar al Sectorului 5, alaturi de Primarul Neculai Ontanu

 

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation