Vanghelie, prins la furat. Plangere penala pe numele hotilor.

Duminica, 13 mai 2012, a fost o zi cu ghinion pentru Marian Vanghelie. Edilul Sectorului 5 a fost prins la furat prin interpusii sai.

Constatand disparitia a 3 meshuri de pe cladirile din sector, unde fusesera montate conform tuturor uzantelor legale, Corin Romanescu impreuna cu echipa sa de campanie a facut un control-fulger la toate locatiile unde au fost afisate materialele sale de campanie.

In jurul orei 14.00, in intersectia Calea Rahovei cu str. Buzoieni, intamplarea a facut sa fie surprinsi asupra faptului cativa angajati ai primariei, doi politisti comunitari in civil, si patru alpinisti care erau catarati pe un bloc de unde desprindeau unul dintre meshurile publicitare ale lui Romanescu.

Alpinistii au avut timp sa se faca nevazuti, in timp ce echipa lui Romanescu a blocat fuga de la fata locului a oamenilor lui Vanghelie, care doreau sa plece cu autoturismul marca Logan, cu numarul de inmatriculare B 728 FSD, care se pare ca apartine Primariei Sectorului 5. Intre timp, Romanescu a cerut interventia Politiei la 112.

Intrebati cine le-a cerut sa distruga afisajul lui Corin Romanescu, cei doi politisti locali in civil au recunoscut ca insusi primarul Vanghelie daduse acest ordin. Deoarece nu au putut prezenta niciun act legal sau ordin de serviciu in temeiul caruia au actionat, cei doi politisti locali in civil au fost ridicati pentru audieri de catre Politie si dusi la Sectia 19.

Drept urmare, Corin Romanescu a depus astazi, 13 mai 2012, o plangere penala indreptata impotriva lui Marian Vanghelie, a lui Bogdan Georgescu, directorul politiei locale, si a celor doi angajati surprinsi la fata locului, inregistrata la Sectia 19 Politie, sub nr. 1621441. Romanescu a mai depus si o solicitare in sensul restituirii meshurilor furate (din Prelungirea Ferentari si de la intersectia Constantin Manescu cu Bulevardul Pieptanari), depusa la aceasi sectie de politie, sub numarul 1621442.

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation