Vasile Blaga, investigat pentru Palatul fiicei de pe Lac!

Vasile Blaga, investigat pentru Palatul fiicei de pe Lac!

După ce suspiciunile DNA au început să prindă contur în cazul său, co-preşedintele demisionar al PNL Vasile Blaga face, fără voia lui, victime colaterale! Una dintre acestea este chiar fiica politicianului, Agathe Blaga, despre care sursele noastre susţin că ar fost luată la ochi de către anchetatori pentru superba proprietate pe care o deţine în apropiere de Bucureşti!

n timp ce procurorii au luat urma unor sume mari de bani care mergeau către vârful partidului pe filiera Gheorghe ”Pinalti” Ştefan – Vasile Blaga, o altă latură a anchetei vizează (cel puţin aşa afirmă sursele noastre de încredere) ”puşculiţeleBuldogului. Mai exact,  informaţii nexclusive obţinute de reporterii CANCAN.ro indică faptul că procurorii caută să identifice unde şi în ce ar fi ”mascatBlaga banii despre care se presupune că ar fi rezultat din faptele de trafic de influenţă.

În acest sens, DNA ar investiga (în paralel) şi sursa banilor cu care Agathe Blaga (căsătorită cu Ionuţ Rudeanu) şi-ar fi construit un palat la Buftea. Siteul nr. 1, CANCAN.ro vă prezintă în premieră acum imagini cu domeniul fabulos al fiicei ”Buldogului”, o proprietate ca o ”navetă spaţială” situată pe malul Lacului.

Despre Agathe, au apărut de-a lungul vremii în presă informaţii că este angajata propriei companii, de fapt o firmă care oferă servicii medicale şi care a ”prins” mai multe contracte bănoase. Pe de altă parte, ginerele lui Blaga, Ionuţ Rudeanu, are şi el (implicit şi Agathe) o companie de pază care a jonglat cu bani publici.

Sursa: CanCan.ro

2

3

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation