Veronica A. Cara: “Oana era gravidă cu Pepe”

Veronica A Cara, confidenta la care Oana Zăvoranu a apelat pentru a-şi uşura suferinţa de după divorţ, a dat cărţile pe faţă acum, făcând dezvăluiri de-a dreptul incendiare.

După ce a repetat de mai multe ori că nu ar acţiona niciodată împotriva intereselor Oanei, psiholoaga Veronica A Cara a dezvăluit secretul cel mai ascuns al Oanei Zăvoranu: “Te-ai dus la TV şi ai spus că tatăl copilului e Tudy. Oana mi-a spus că nu avea cum să fie însărcinată cu un bărbat pe care abia l-a cunoscut, pentru că, tehnic, era în siguranţă totală. Ironia vieţii a făcut să rămână însărcinată cu omul care şi-a dorit foarte mult un copil de la ea. Oana era gravidă cu Pepe”, a fost dezvăluirea bombă făcută de Veronica.

Eu nu vreau să o umilesc pe Oana. Numai ea se poate umili. Eu sunt aici ca să vorbesc despre altceva. Eu m-am supărat pe ea fiindcă a fost la o emisiune şi a fost agresivă la adresa soţiei lui Pepe. În realitate, Oana procedează aşa fiindcă a trecut printr-o situaţie asemănătoare. Trebuia să fie şi ea mămică, a avut copilul în burtă şi l-a pierdut”, a mai spus Veronica.

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation