Veste-soc la Dinamo: Borcea nu mai este actionar

Dinamovistii au primit o veste uluitoare dupa victoria din prima etapa a Ligii 1: Cristi Borcea nu mai este actionat la gruparea din Stefan cel Mare.

Informatia a fost dezvaluita de nasul sau, Gigi Becali, care sustine ca actiunile lui Borcea au fost preluate de Nicolae Badea si Dragos Savulescu.

“Chiar daca se supara, chiar daca nu se supara finul pe mine, este adevarat. El nu mai este actionarul lui Dinamo. Alte detalii nu mai pot spune ca mi-a zis el sa nu mai spun. 500 la suta a plecat de la Dinamo, luni va avea o conferinta. Parea afectat atunci cand mi-a spus asta.

Sunt totusi 19 ani. Mi-a zis ca ii e greu, dar ca a ramas cu Dinamo in suflet. Doctorii nu i-au mai permis. Mi-a zis ca unii bagau bani si altii nu. El avea bani, dar ceilalti nu il ajutau. Si-a dat si el seama ca Porumboiu e puternic, eu sunt puternic, CFR e puternic, numai Dinamo lua jucatori liberi de contract.

Nu vreau sa spun mai multe, pentru ca aia sunt tovarasii lui, va ramane presedinte onorific pe viata. Mi-a spus ca degeaba s-a retras, ca tot a avut puls 200 si la meciul de la Severin. A zis ca mai bine se duce la Miami, sa nu mai stie de nimic. El este ultras, suporter din galerie”, a dezvaluit Gigi Becali la Digi Sport.

Sursa: Ziare.com

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation