Victor Slav a tranșat situația la mănăstire: “Eu și Bianca suntem căsătoriți!”

Deși pare greu de crezut, în ultima vreme, liniștea și armonia și-au făcut loc în cuplul Bianca Drăgușanu – Victor Slav. Au bifat o căsătorie, un divorț, împăcări și despărțiri succesive, iar în prezent au găsit maturitatea necesară de a începe o nouă viață în doi.

Toată lumea se întreabă ce se întâmplă între îndrăgostiți, care, de ceva vreme, nu își mai expun relația și au parte de zile fericite. Un secret ar fi faptul că amândoi și-au găsit un duhovnic, ale cărui sfaturi i-au ajutat să se înțeleagă și să găsească numitorul comun. Preotul care pare să le fi schimbat traiectoria în viață este același la care merge și Bogdan Vlădău, cel mai bun prieten al lui Victor.

Explicațiile de care aveau nevoie

Într-una dintre escapadele la mănăstire, Victor Slav i-a vorbit preotului despre situația lui și a fostei sale soții, Bianca Drăgușanu. Întâlnirea a fost de bun augur, iar explicațiile primite i-au întărit convingerile. Este Bianca femeia potrivită alături de care să ajungă din nou la altar?

“Nici nu se ridică această problemă. Mă întrebi dacă ea o să fie nevasta mea? În fața lui Dumnezeu am fost și așa am rămas. Știi cum se spune: ce Dumnezeu leagă, omul să nu dezlege! Am vorbit pe tema asta cu duhovnicul meu, am întrebat ce înseamnă asta și da, mi-a spus că prima (n.r ceremonia religioasă) contează în fața lui Dumnezeu. Chiar suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu, da! Am înțeles că dacă vrei să te căsătorești a doua oară se face o slujbă și îți dă dezlegare și faci o a doua…deci este ceva complicat”, a declarat, pentru Libertatea, Victor Slav.

Sursa: Libertatea

2

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation