Vizita Casei Regale la Televiziunea Română

Duminică, 18 ianuarie 2015, în ziua în care se împlinesc 25 de ani de la sosirea în România a Principesei Margareta, Familia Regală a făcut o vizită la Televiziunea Română. 

TVR marchează acest moment prin evenimente şi producţii speciale. Familia Regală şi invitaţii săi au fost conduşi într-un tur al televiziunii şi au vizitat Studioul 4, cunoscut ca Studioul Revoluţiei Române, Studioul Ştirilor şi Studioul 1, unde se filmează emisiunea „O dată-n viaţă”.

În Studioul 4, explicaţiile au fost oferite si de regizorul George Militaru, membru al echipei care a transmis în direct Revoluţia Română în decembrie 1989. Ghidajul a fost făcut de Dan Obada, specialist Resurse Umane, unul dintre ghizii Turului TVR.

Imagini de la vizita Alteţelor Lor Regale la TVR vor putea fi urmărite într-o ediţie viitoare a emisiunii „Ora regelui”.

Tot duminică, 18 ianuarie, de la ora 18.00, TVR 2 va transmite, în direct de la Ateneul Român, Concertul Aniversar „25 de ani de la sosirea în ţară a Principesei Moştenitoare Margareta”.

Sursa: Cotidianul

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation