Vodafone a primit certificarea pentru performanta serviciilor

Vodafone Romania a primit certificarea pentru performanta serviciilor de Date si Telefonie pe smartphone-uri, in urma masuratorilor efectuate in toate retelele mobile din Romania.

Cel mai recent certificat confirma strategia Vodafone Romania de a oferi utilizatorilor cea mai buna experienta de retea, prin dezvoltari continue ale Supernet 4G si expensiunea retelei 4G. In comparatie cu alte retele din Romania, masuratorile arata ca reteaua Vodafone a obtinut certificatul ” Best in Test ” atat pentru serviciile de date, cat si pentru cele de telefonie, in testul Mobile Benchmark Romania, desfasurat de auditorul independent P3 communications. Campania de testare a retelelor s-a desfasurat in Arad, Bacau, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj – Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara, precum si pe soselele din aceste orase. Metodologia testarii, precum si traseele si zonele fixe au fost selectate independent, de catre P3 communications.

” Strategia noastra este de a oferi utilizatorilor cea mai buna experienta de retea din Romania si acest certificat furnizat de catre un auditor independent ne confirma eforturile continue si demonstreaza avansul Vodafone la nivelul intregii piete. Inca de la lansarea Supernet 4G, am observat ca traficul de date creste constant , in timp ce expensiunea continua a retelei 4G a determinat o crestere substantiala atat a consumului de date 4G, cat si a numarului de utilizatori 4G ” a declarat Ravinder Takkar, President & CEO, Vodafone Romania.
Aceasta este cea de a cincea certificare furnizata companiei Vodafone Romania de catre P3 communications, in urma masuratorilor performantei retelei.

Noul certificat este disponibil la www.p3-group.com/VFRO_certificate.Vodafone Romania S.A.

Vasile Trofim

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation