Zăvo, ajutată de iubit să-l «bată» pe Pepe

Dragoste mare între Oana Zăvoranu şi iubitul ei, tânărul Răzvan Dumitrescu! Cei doi s-au mutat împreună chiar de la începutul anului şi, atât el, cât şi ea au o relaţie foarte bună cu „soacrele”. De mai bine de şase luni, mama lui Răzvan Dumitrescu este avocatul Oanei Zăvoranu.

Relaţia dintre Oana şi Răzvan este foarte strânsă, deşi cârcotaşii nu cred în dragostea lor. Se înţeleg de minune, fac totul împreună, îşi renovează cuibuşorul de nebunii din zona Dorobanţi, unde locuiesc amândoi, şi, mai mult, au relaţii deosebite cu „soacrele”.

Nu de mult, Mărioara Zăvoranu ne-a declarat că iubitul Oanei este un băiat educat, nu ca Pepe. Tânărul a reuşit să o cucerească până şi pe „soacră”, ba chiar Paştele l-a petrecut acasă la Mărioara, împreună cu Oana.

Şi dacă Răzvan are o relaţie atât de apropiată cu Mărioara, de ce să nu aibă şi Oana cu „soacra”? Avocat de meserie, Anca Dumitrescu o sprijină pe „noră” contra cost, conform surselor noastre, în câştigarea proceselor pe care Oana le-a intentat fostului soţ, Pepe.

Sursa : Click

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation