Zona Arenei Naţionale, supravegheată cu 90 de camere video

Zona Arenei Naţionale, unde va avea loc în această seară meciul de fotbal România – Turcia, va fi supravegheată cu 90 de camere video amplasate în principalele intersecţii rutiere, informează un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 2.
La finalul disputei fotbalistice, fluxurile de suporteri care vor pleca de la stadion vor fi monitorizate cu mare atenţie atât de camerele video, cât şi de patrulele auto şi pedestre ale Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2, pentru a se interveni de urgenţă în cazul în care vor exista tulburări ale ordinii publice.
Comercializarea băuturilor alcoolice în zonă va fi interzisă între orele 16,00 – 24,00, pentru desfăşurarea în siguranţă a meciului de fotbal.
Măsura a fost luată în urma solicitării Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi a fost transmisă tuturor agenţilor economici care comercializează băuturi alcoolice în perimetrul delimitat de piaţa Eudoxiu Hurmuzachi, şoseaua Mihai Bravu, şoseaua Iancului, şoseaua Pantelimon, bulevardul Chişinău şi bulevardul Basarabia.

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation