11 ani de Carrefour Colentina in Romania

Cu ocazia aniversarii celor 11 ani de la deschidere, Carrefour Romania a inaugurat  noua imagine a Centrului Comercial Carrefour Colentina, marcand astfel principalele beneficii pe care proiectul de remodelare le aduce clientilor si partenerilor comerciali.

Noul concept propune un ” Univers interior si exterior modern “, avand ca principal obiectiv imbunatatirea experientei de cumparaturi prin extinderea numarului de magazine si servicii prezente in galeria comerciala. Printre acestea se numara Casa Rusu, Altex, KFC, Marionnaud, Sensiblu, Inmedio si Raiffeisen Bank.

Suprafata inchiriabila a Centrului s-a dublat ajungand la un total de 5000 de metri patrati – cu peste 2500 de metri mai mult ca in trecut. In prezent exista un Hypermarket Carrefour cu o suprafata de 9000 de metri patrati la care se adauga si noul spatiu alocat partenerului Dedeman, care a deschis al 3-lea magazin al retelei in Bucuresti.

” Prin aceasta noua imagine a Centrului Comercial Carrefour Colentina dorim sa intampinam asteptarile clientilor nostri pentru un spatiu prietenos si modern in care sa gaseasca tot ceea ce au nevoie. Ii invitam pe bucuresteni sa sarbatoreasca impreuna cu noi cei 11 ani de la deschidere si finalizarea procesului de remodelare printr-un concert sustinut de DJ Rynno & Sylvia si Damian ‘ s & Brothers, care se va incheia cu un spectaculos foc de artificii ” a declarat Anca Damour , Director Property & Corporate Affairs, Carrefour Romania. Deschis in 2004, Centrul Comercial Carrefour Colentina beneficiaza de un vad comercial consolidat si se afla printre destinatiile de cumparaturi preferate ale locuitorilor din sectorul 2. Prezent la festivitati, Domnul Catalin Ivan – Director de Marketing al grupului Dedeman in Romania a spus : ” Multumim Carrefour ca ne – a dat sansa sa fim in Centrul Comercial Colentina.

Odata cu deschiderea acestui magazin am donat asa cum am promis la intrarea pe piata din Romania-un teren de tenis in parcul Morarilor. Ceea ce vom face la deschiderea fiecarui magazin Dedeman “.

Cu peste 10.100 de magazine in peste 34 de tari, grupul Carrefour este al doilea Retailer mondial si numarul 1 in Europa.

Vasile Trofim

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation