Mobila la comandă redevine o modă

http://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2018/02/IMG_0195-1.jpghttp://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2018/02/IMG_0195-1.jpghttp://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2018/02/IMG_0195-1.jpghttp://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2018/02/IMG_0195-1.jpgMobila la comandă redevine o modă

După căderea comunismului a existat o explozie de produse ce a invadat piața. Din păcate multe dintre acestea au fost o jignire la adresa calității. Așa că după un val de acest gen, când parcă totul era de import din China și de unică folosință, actualmente oamenii au înțeles încă o dată că nimic nu se compară cu o investiție în calitate, în materiale bune.

Capitolul mobilă nu face excepție de aceste fluctuații de trend. Ce-i drept, după o lungă perioadă comunistă când moda dicta ca partea cromatică de mobilă să fie despre maro în câteva variații de tonuri, românii au simțit nevoia de mai multă culoare. Așadar, piața a răspuns acestei cerințe cu opțiuni care mai de care mai interesante, însă mai puțin calitative.
Suntem o societate de consum și pentru a susține un nivel ridicat al segmentului de producție de mobilă spre exemplu, unii s-au gândit că a miza pe o proastă calitate îi va aduce pe români, în mod repetat, în magazinele lor. Din fericire, segmentul de mobila la comanda a rămas valabil de-a lungul timpului, contrabalansând efectele mobilei făcută pe bandă rulantă și pe dimensiuni standard.

Mobila la comandă între trecut și prezent

Ceva tot s-a schimbat și în acest sector. Asta din fericire, căci progresul este necesar. Spre exemplu, la ora actuală se poate oferi o proiectare de tip 3D pentru ca cel interesat să aibă parte de o viziune cât mai clară despre cum va arăta mobilierul dorit. O astfel de opțiune este o demonstrație clară a faptului că domeniul de execuție a mobilei la comandă a ajuns foarte departe.

Este cazul și producătorului ProDesignArt ce execută mobilă destinată mediului profesional, pentru sectorul business sau spații de locuit.

O altă remarcabilă schimbare în ceea ce privește mobila făcută la comandă așa cum era cândva și cum se întâmplă la ora actuală ține și de prețuri, dar și de opțiuni. Acum parcă mai mult ca niciodată se ține cont de un stil personalizat, se pune mare accent pe partea de design.

Mobila este o expresie de stil și de bun gust și dincolo de partea ei funcțională de a fi spațiu de depozitare se dorește adesea să aibă o imagine de atracție manifestată instant.
Producătorii de mobilă au înțeles asta și aliniindu-se acestor cerințe au început să producă mobilă de înaltă clasă. Când cataloagele lor de opțiuni nu mai sunt suficiente pentru pretențiile cumpărătorului, există mereu un plan personalizat, mobilă realizată după viziunea fiecăruia. Iată de ce a redevenit o modă și continuă să fie considerată clasa superioară de mobilier: când fiecare colț de cameră este exploatat în vederea mobilării, când se execută un tip de set ce include detalii atent analizate, rezultatul este în egală măsură unul practic și desigur unul impresionant ca și design.

Avantaje ale mobilei la comandă

Raportat la o locuință de tip apartament este absolut necesar ca spațiul de care dispune fiecare să nu fie un inconvenient pentru nevoia de depozitare a lucrurilor. Așadar, mobila la comandă este un răspuns din acest punct de vedere, fiind maniera prin care se pot îmbina nevoile de spațiu cu cele estetice.
Raportat la spații mai mari, de tipul caselor, mobila la comandă este de asemenea avantajoasă întrucât spațiul în sine a fost construit după dimensiuni arhitecturale personalizate.

Este nevoie de seturi de mobilier cu prestanță, mai înalte, cu multiple forme pentru a se ridica la înălțimea pretențiilor de stil impuse de locația în sine.

Profilul cumpărătorului

Cine cumpără mobila la comandă? Cine este dispus să plătească chiar și mai mult însă în numele calității și a dorinței de a proiecta mobila din vis, în realitate? Se numește românul cu experiență, ce ştie să facă diferența materialelor, care depistează eleganţa finisajelor. Este cel care a trecut prin etape ale vieții cu trenduri diverse la capitolul mobilă. Are pretenții, înțelege că piesele de mobilier alese sunt de înfrumusețare și odată alese vor trona în casă timp îndelungat.

Mobila la comandă nu este exclusivistă, deși ceva mai scumpă față de alte opțiuni disponibile în magazine. Este respectul pentru sine, exprimat prin alegeri calitative și demne de admirat. Este fix demonstrația faptului că nu trebuie și nu se merită să ne mulțumim cu puțin.

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation