Andreea Esca, către Răduleasca: “Taci! Te dau afară din studio!”

Mihaela Rădulescu este zilele acestea cea mai criticată și mai mediatizată vedetă din România. După ce a jignit o concurentă de la “Românii au talent”, Răduleasca a acceptat propunerea Andreei Esca de a participa la Europa FM și de a răspunde mai multor întrebări.

După ce a luat-o la întrebări pe Mihaela Rădulescu, Andreea Esca i-a făcut o surpriză invitatei sale și a adus-o în studioul Europa FM pe Dana Budeanu. Uimită de prezența prietenei sale, Mihaela Rădulescu nu și-a putat stăpîni emoțiile.

“Vai, ce surpriză mi-ați făcut! Mă simt ca la Surprize-Surprize”, a declarat Mihaela Rădulescu. În tot acest timp, Andreea Esca a rugat-o pe Mihaela să se abțină, pentru ca Dana Budeanu să poată vorbi. “Mihaela e total diferită în particular față de cea de la televizor. E o prietenă desăvârșită”, a spus Dana Budeanu. “Mai…”, a încercat să continue Mihaela.

“Mihaela, taci! Las-o pe Dana să vorbească. Te dau afară din studio!”, i-a spus Andreea Esca în glumă Mihaelei. “Nu prea pot”, a încercat să riposteze în zadar Mihaela Rădulescu. În cele din urmă Dana Budeanu a avut doar cuvinte de laudă la adresa Mihaelei.

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation