Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr, ies la pensie?!

Oricine vrea ca, la un moment dat, să dea o lovitură şi să scape orice grijă financiară. Eventual, să-şi aranjeze familia pentru măcar o generaţie după. Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. sunt pe cale să-şi rezolve… pensia!

Ştefan Bănică jr (44 de ani) şi soţia sa, Andreea Marin (37 de ani), s-au lansat în afaceri imobiliare, iar blocul pe care l-au construit în cartierul Aviatorilor din Capitală este gata. Acum, cei doi trebuie să hotărască ce e mai profitabil: să vândă sau să închirieze apartamentele de lux din imobil.

Celebrul cuplu de vedete şi-a încercat norocul în afaceri imobiliare înainte de criză. În urmă cu patru ani, cei doi au luat un credit de circa 1,7 milioane de euro pentru a construi un bloc în cartierul Aviatorilor, scria presa la acea vreme. Blocul, care a costat aproximativ două milioane de euro, este acum gata. Apartamentele din imobilul care are patru etaje plus mansardă sunt aproape finalizate, iar foarte curând, constructorul le va preda la cheie. Surse din apropierea cuplului susţin că Andreea şi soţul ei nu vor locui aici, dar că ei vor păstra un duplex pentru a-şi muta sediile afacerilor în acest bloc.

În clădire se va afla sediul fundaţiei

Vedeta TV îşi va face aici sediu pentru fundaţia pe care a înfiinţat-o şi prin intermediul căreia realizează tot felul de proiecte. Până acum, Andreea îşi avea biroul chiar în locuinţa din cartierul Floreasca. Soţii Bănică se gândesc acum cum e mai rentabil să procedeze cu restul apartamentelor din bloc: să le vândă sau să le închirieze. Dacă în zonă un apartament se închiriază cu sume cuprinse între 1.500 – 2.000 de euro, o locuinţă se vinde cu preţuri ce ajung până la 450.000 de euro, în funcţie de numărul camerelor, suprafaţă şi finisaje.

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation