Apa – elixir al vietii

O viata sanatoasa reprezinta o viata activa. Pentru a mentine un stil de viata sanatos se recomanda oamenilor sa faca miscare minim 30 de minute in fiecare zi, sa isi asigure o alimentatie sanatoasa, saraca in sare, zahar si grasimi si sa consume circa doi litri de apa pe zi. 

Totusi, in secolul XXI aproape nimeni nu are timp sa respecte aceste cerinte in totalitate, deoarece pentru a manca sanatos ai in primul rand nevoie de timp pentru a iti pregati aceasta mancare, si nevoie de timp pentru a gasi toate produsele din care sa se gateasca sanatos. In plus aglomeratia urbana poate fi atat de obositoare incat acele 30 de minute pe zi de miscare sa para imposibile, astfel incat consumul a aproximativ doi litri de apa ramane cel mai accesibil factor care poate schimba viata din fiecare zi intr-una mai sanatoasa.

Cu toate acestea ramane un factor pe care oamenii nu il baga in seama. Duritatea apei este foarte crescuta in Romania din cauza masei mare de calcar care se gaseste in apa, deoarece majoritatea apei izvoraste din munti formati din pietre sedimentare. Pe site-ul http://www.imaconcept.ro/ se pot gasi dedurizatoare de apa de diverse marimi care ajuta la filtrarea apei si reglarea duritatii acesteia, in asa fel incat apa consumata sa fie sanatoasa si potabila. Apa poate fi nesanatoasa, nu prin compozitia ei chimica in sine, ci prin felul in care este transportata si imbuteliata, sau din locul din care este extrasa. In acest fel, cea mai fiabila varianta ar fi cea de instalare a unui dedurizator de apa in casa, pentru dedurizarea acesteia. De altfel, veti avea propriul izvor de apa, chiar daca locuiti la bloc.

In urma unor studii efectuate in ultimii 10 ani s-a demonstrat ca imbutelierea apei in sticle de plastic nu este intocmai cea mai sanatoasa varianta de a pastra apa pana este vanduta in supermarket. De altfel, au reaparut pe piata sticle de apa din sticla, inlocuindu-le pe cele din plastic, deoarece polimerii din plastic ies in timp din material si se raspandesc in apa, ceea ce determina acea apa sa nu mai fie potabila. Totusi natura a oferit posibilitatea unei continue filtrari a apei, inca de cand exista Pamantul, astfel incat de atunci si pana in ziua de azi a ramas aceiasi cantitate de apa pe aceasta planeta.

In concluzie, pentru o viata sanatoasa puteti face miscare 30 de minute pe zi si sa mentineti o dieta adecvata si sanatoasa, dar nu in ultimul rand puteti sa accesati site-ul imaconcept.ro si sa alegeti unul dintre produsele care se potrivesc cel mai bine cu cerintele dumneavoastra.

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation