Arşinel, operat de urgenţă la coloană

Alexandru Arşinel a trecut prin momente grele, în urmă cu câteva săptămâni, când a ajuns pe masa de operaţie! Diagnosticat cu hernie de disc, actorul în vârstă de 73 de ani n-a mai suportat durerile şi a mers urgent la spital. Deşi abia se ţinea pe picioare, s-a dus singur la medic, fără să-şi anunţe nici măcar rudele apropiate.

Alexandru Arşinel a fost mereu “secretos” în ceea ce priveşte viaţa personală. Mai mult, niciodată nu s-a plâns că suferă de ceva. Ei bine, şi de această dată a vrut să ţină secret faptul că s-a operat la coloană, iar colega lui scenă, Stela Popescu, l-a dat în vileag.

În urmă cu trei săptămâni, Alexandru Arşinel a suferit o intervenţie chirurgicală la coloană, la Spitalul “Bagdasar Arseni” din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu hernie de disc. Actriţa a mărturisit că Arşinel nu le-a spus nici măcar rudelor lui, şi s-a dus la spital singur, pe picioarele lui.

“Avea probleme cu o hernie, trebuia să şi-o rezolve. Acum e bine, dar acum trebuie să se odihnească o lună, să se liniştească. Nu i-a fost frică, a avut un curaj nebun, a mers foarte bine, a plecat în două zile acasă, ca un crai”, a povestit Stela Popescu la Kanal D.

Arşinel fusese diagnosticat de ceva timp, însă a tot amânat momentul operaţiei, de dragul spectacolelor de teatru. Când a văzut că abia mai merge şi se mişcă destul de greu, actorul s-a dus ţintă la spital.

“Sunt bine acum. M-am operat acum trei săptămâni. Am rugat-o pe Stela să nu spună nimănui, dar ea s-a scăpat. Asta e. Mă bucur că n-am fost nevoit să plec în străinătate să mă operez, aici am găsit doctori foarte buni. Sub coordonarea medicului Vasile Ciubotaru, o echipă de doctori m-au operat şi m-au pus pe picioare. Am avut o hernie de disc ceva mai dificilă, dar s-a rezolvat datorită doctorilor de la Spitalul “Bagdasar-Arseni”. Trebuie să fac pauză, dar n-am astâmpăr”, a declarat Alexandru Arşinel pentru Click!

Deşi doctoral i-a interzis orice fel de efort, actorul n-are stare. “Fac recuperare la Spitalul Elias, doctorul mi-a zis că trebuie să stau cuminte vreo două – trei luni, dar eu nu pot. Lucrez ca manager la teatru, încă m-am abţinut să nu joc. După vacanţă, de la 1 septembrie, voi juca şi eu“, ne-a mai spus actorul.

Sursa: Click

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation