Aveţi curaj să staţi în casele «bântuite» ale vedetelor?

Aveţi curaj să staţi în casele «bântuite» ale vedetelor?

Casele vedetelor care au sfârşit în mod tragic au pus pe fugă o parte din chiriaşi. Şi pe bună dreptate, pentru că, potrivit poveştilor lor, se întâmplau o serie de lucruri ciudate. În apartamentul Mălinei Olinescu, spre exemplu, se simţea miros de parfum, iar în locuinţa Mihaelei Runceanu zbârnâia telefonul în miez de noapte.

Mălina Olinescu (37 de ani) şi-a curmat zilele, aruncându-se de la balconul apartamentului său, situat la etajul şase al unui bloc din apropiere de Gara de Nord. Gestul cântăreţei a născut tot felul de controverse. Persoane din anturajul acesteia au mărturisit că suferea din cauza iubitului său, Sebi, mai tânăr cu 12 ani decât ea, cu care se certase. După moartea ei, s-a spus că Mălina ar fi cedat psihic după un conflict cu acesta. Pe de altă parte, Călin Geambaşu, un prieten apropiat al interpretei, a susţinut că ea ar fi alunecat de la balcon, fiind sub efectul unui tratament antidepresiv. În urma anchetei, s-a stabilit, însă, că solista s-a sinucis.

La Mălina Olinescu se simte miros de parfum

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu a închiriat apartamentul unui musulman, Muhamad Zubair care n-a avut nicio problemă să locuiască în casa în care a avut loc tragedia din 12 decembrie 2011. Bărbatul spunea, însă, că simţea un miros frumos, un parfum de femeie, care apare în casă fără nici o explicaţie. “Din când în când vine un miros frumos… Eu nu folosesc astfel de parfum, dar se simte câteodată”, spunea pakistanezul. Zubair nu a făcut nicio schimbare în apartament.

“Totul este exact aşa cum era când m-am mutat. Mi s-a spus că aici a locuit un superstar. Nu vreau să deranjez cu întrebările mele, sunt doar un simplu chiriaş. Dacă este casa ei, normal că spiritul ei revine în casă”, a precizat el. Bărbatul şi-a cumpărat casă, iar la scurt timp în locul lui a venit tot un pakistanez. “Am zugrăvit. Înainte, era galben, dar eu am făcut alb. Am schimbat televizorul şi frigiderul, pentru că voiam unele mai mari”, spunea pentru Click! noul chiriaş pe nume Abdullah. “Fiecare noapte este la fel. Nu mi-e frică să stau aici, ba chiar mă simt bine. Nu cred în fantome şi treburi de genul ăsta. Eu sunt musulman”, a mai spus acesta.

Se aud bocănituri din apartamentul lui Luchian Mihalea

Ioan Luchian Mihalea, fondator al grupurilor Song şi Minisong, a fost ucis în 1993 la 42 de ani. Artistul a avut o moarte trasă la indigo cu a mamei sale, ucisă tot în urma unui jaf, şi tot prin strangulare. Mihalea fusese atacat în holul locuinţei cu un obiect contondent care i-a sfărâmat  oasele craniului, apoi a fost strangulat cu două cabluri găsite în apartament. Criminalii, Nelu Lucian Gavrilă şi Ionel Păun au vrut să-l jefuiască. Anii au trecut, însă vecinii nu au uitat povestea, căreia i-au adaugat „ingrediente” dintre cele mai înfiorătoare. Locuinţa a fost închiriată constant unor studenţi, apoi s-a mutat o prietenă de-a soţiei lui Mihalea. „Proprietara casei, Adina Popescu, soţia lui Mihalea, m-a împuternicit să colectez eu banii de la chiriaşii de la apartamentul 9. În toţi aceşti ani, de după 1993, niciunul dintre cei care au locuit acolo nu a rezistat mai mult de o lună. Numai eu ţin minte trei rânduri de studenţi de la Politehnică care au venit disperaţi, mi-au plătit şi au zis că ei nu mai pot sta acolo, că aud strigăte şi bocănituri în fiecare miez de noapte!”, mărturiseşte Emilia Petre, una dintre vecine, deşi soţia lui Mihalea a adus de mai multe ori preotul să citească molifte.

Sună telefonul în garsoniera Mihaelei Runceanu

La 1 noiembrie 1989, un glas de femeie anunţa Secţia 12 de Poliţie vestea morţii cântăreţei Mihaela Runceanu (34 de ani), care fusese strangulată de un tânăr de 21 de ani în garsoniera ei din Dristor. Apoi a fost incendiată pentru a şterge urmele odioasei crime. Vecinii susţin că nimeni nu a mai pus capul pe pernă în „garsoniera blestemată” de la parterul blocului 12, de pe Şoseaua Mihai Bravu. Din cauza „faimei”, nicio persoană nu a mai dorit să cumpere sau să închirieze garsoniera, părinţii regretatei artiste încredinţând-o, de-a lungul anilor, la peste 10 firme care, în mod misterios, s-au închis, unele după altele. O perioadă au locuit şi verişorii artistei. “Am locuit împreună cu Xenti şi cu mama în Bucureşti în garsoniera ei. A fost puţin înfricoşător, ani de zile suna telefonul întruna. Şi Mihaela spunea că-i suna telefonul mereu. Nu am aflat niciodată cine suna”, a spus Andreea, verişoara vedetei. “Patru ani de zile noi am locuit acolo. Au fost nopţi când telefonul fix suna şi când răspundeam se auzea un câine. Mult timp suna”, completează Xenti. „Nu a mai dormit nimeni în casa asta, mai ales că părinţii Mihaelei nu au chemat măcar un preot să slujească aici după ce fost ucisă, deci vă daţi seama că spiritul ei este rătăcit acum. Toţi cei care au trecut pe-aici au fost persoane juridice, chiriaşi, care n-au stat foarte mult!”, a spus Tamara Sandu, una dintre vecine.

Vecinii o vedeau prin curte pe Mădălina Manole

Mădălina Manole a murit la 43 de ani, fix de ziua ei, pe data de 14 iulie 2010, după ce a înghiţit Furadan. Moartea ei a şocat lumea artistică. Supăraţi că nu şi-au mai văzut nepoţelul, părinţii cântăreţei şi soţul s-au războit ani de zile, făcându-şi diverse acuzaţii. În casa artistei stă acum soţul acesteia, Petru Mircea şi fiul lor, Petru Jr. în vârstă de 8 ani. Vecinii, înfricoşaţi, s-au plans că mult timp după tragedie o vedeau pe artistă prin curte.

Casa lui Gică Petrescu, lăsată în paragină

Gică Petrescu a murit la 91 ani, într-o locuinţă din buricul Capitalei în 2006. De 11 ani, casa pare blestemată, întrucât nici singura rudă a lui nu a vrut să o revendice. De aceea, apartamentul avea o groază de datorii la întreţinere.”Am intrat în locuinţă acum 3 săptămâni cu cei de la ANAF, când s-a făcut inventarierea. Toate lucrurile sunt intacte, însă locuinţa e plină de păianjeni şi praf. ANAF a plătit datoriile şi vrea să o scoată la licitaţie. În acte sunt două camere, dar eu ştiu că sunt trei. Apartamentul are o suprafaţă de 93 de metri pătraţi”, a declarat în exclusivitate Ion Mitu, administratorul blocului în care a locuit Gică Petrescu.

Sursa: Click

2

3

4

5

6

 

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation