Bucureștiul nu e În toata firea…

Bucureștiul nu e În toata firea…

Pan-taxi sau Fan-daxi sau Taxi Lebada Neagra dintre lebedele albe ar fi noile taxiuri de stat ale primaritei – incadrate de Pelicanii ultimului dar nu si celui din urma primar, cel ce s-a Oprescu putin din primarit.

De asemenea, Maxi Advertising sau Minijup Banner S.A., precum si Ia Pancarta De-a Gata (asta in cooperare cu coreenii de nord) sau Ti-Am Dat Cu Firma-n Cap ar putea fi marcile noilor firme de publicitate ale primariei capitalei. Ca de-aia ii spune capitala, s-o nationalizam…

Propun, cu aceasta ocazie, ca Radetului sa i se spuna Suna-ma, sunt fierbinte, iar Rosalul sa devina de stat (in lopeti, in maturi etc.). Mai sunt si alte giumbuslucuri ce ne sunt pregatite, firme si firmulete, ca: Doua Ciocane Si-Ar Mai Merge, sau Ia Zapada, Neamule!, asta din urma formata doar din rude de diverse grade…, Repanero, Trepanero, Primaria TV, Afone S.A. (gratuita pentru pensionarii intre si 7 si 70 de ani), Vuvuzeaua De Vis-à-vis de Cotroceni (parc de distractii extins iarna la schiat pe trotuare), si altele la fel de uschite. Tot pentru pensionarii dornici de distractie, propun primariei sa construiasca si un Economall, numai al lor, unde sa se recreeze in pauzele dintre proteste. Pe cartela.

Bref: Primaria a dat, Primaria a luat!, va fi logo-ul noului holding de partid si de stat ce va scoate, desigur, bucurestenii din fire… Si iu sun! (See you soon, in coreeana de nord).

 Sorin Alexandru Șontea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation