Cât de mult a slăbit Oana Roman!

Cât de mult a slăbit Oana Roman!

Glumele răutăcioase făcute pe seama Oanei Roman par să nu mai aibă nicio relevanță și să devină de domeniu trecutului și asta pentru că vedeta a slăbit vizil. Rochiile se așează altfel pe formele sale și îi scot în evidență gleznele foarte subțiri.

Oana Roman se schimbă de la o zi la alta, iar asta se vede pe profilurile de pe rețelele de socializare. S-ar părea că vedeta a făcut o pasiune pentru buline, ultimele sale fotografii apârând în rochii cu aceste forme pe ele. Nici n-ar conta, pentru că ele sunt și cele care au dovedit faptul că Oana Roman a slăbit și nu se oprește aici.

Oana s-a pus serios pe treabă și s-a conformat unui stil de viață mult mai sănătos, care o ajută să ajungă la forma fizică dorită de ea. Cu toate că până acum vedeta nu s-a conformat ”standardelor” societății și mai ales a televiziunii, Oana a ales să mai renunțe la câteva kilograme, acest lucru fiind de folos din punct de vedere al sănătății, dar și al esteticii.

Dacă până acum au existat mereu glume răutăcioase pe seama greutății sale, s-ar părea că ele nu își vor mai avea rostul în curând, aceasta apropiindu-se cu pași repezi de silueta mult visată. Internauții au observat schimbarea sa și au felicitat-o cât cuprinde, totodată fiind uimiți de alegerea și rezultatele ei.

Sursa: Click

2

3

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation