Ce mare iubire a fost între Angela Similea şi Florin Piersic!

Angela Similea a fost o femeie curtată. Sex-simbol al anilor ‘80, interpreta care a avut o carieră de succes în muzica românească a fost înconjurată întotdeauna de bărbaţi frumoşi şi la fel de celebri, care s-au luptat pentru inima ei. O frumoasă poveste de dragoste a fost între Angela Similea şi carismaticul Florin Piersic. Îndrăgita cântăreaţă i-a fost furată de sub nas actorului de Victor Surdu.

Mare iubire între Florin Piersic şi Angela Similea. Cei doi artişti, atât de îndrăgiţi de publicul din România, au format un cuplu de aur pe scenă în era comunistă, la sfârşitul anilor ‘70 şi începutul anilor ‘80. Colaborarea lor a fost dublată de iubire şi de o atracţie puternică între ei, care a născut una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste ale acelor vremuri. Despre idila lor, ani de-a rândul au circulat tot felul picanterii. Se pare că artista era atât de îndrăgostită de “vrăjitorul” Florin Piersic, cum îl alinta ea, încât nu suporta să stea nici o zi fără acesta.

El o însoţea deseori în turneele ei prin ţară, dar şi ea era aproape tot timpul pe urmele lui. Nu era zi ca interpreta să nu îl aştepte pe actor pe treptele teatrului sau în culise. Au realizat duete de excepţie în emisiunile de divertisment difuzate de TVR. În 1983 au cântat împreună piesa “Nufărul alb”, compusă de Marcel Dragomir pe versurile Teodorei Popa Mazilu. Tot împreună au jucat şi în musicalul “Corina” de Edmond Deda, după “Jocul de-a vacanţa” de Mihail Sebastian. Actorul a recunoscut la un post tv din Chişinău că a iubit-o pe Angela Similea. Totuşi, nu s-a căsătorit cu ea. Angela Similea era măritată pe atunci cu olandezul Jan Hilgen, iar Florin Piersic cu Anna Szeleş.

Continuarea in: Click

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation