Centrul de Excelenta in Sanatate si Turism – “Doctor Leahu Dental Clinics”

“Centrul de Excelenta in Sanatate si Turism-Doctor Leahu Dental Clinics ” isi va deschide portile in 2 saptamani, in incinta Rin Grand Hotel din Soseaua Vitan – Barzesti nr. 70, Sector 4 Bucuresti.

Printre serviciile care se vor face in aceasta clinica sunt : Consultatie medic specialist & plan de tratament, Consultatie Velscope ( depistarea cancerului oral ), Radiografie Panoramica Digitala + Igienizare ( detartraj, periaj, fluorizare. ” In acest Centru de Excelenta vom face pe langa serviciile de medicina dentara si Tratament anti – aging printr – un procedeu revolutionar de ” regenerare accelerata “.

Se recolteaza sange in cantitati mici ( 40 – 80 ml ), prin centrifugare timp de 8 minute se scot ” factorii de crestere ” si se injecteaza. Acest procedeu stimuleaza organismul sa produca colagen natural si nu mai este nevoie de tratament cu botox de exemplu. Cred sincer ca acesta este viitorul medicinei.

Investitia in acest centru a fost de 200.000 de euro, unde vom face interventii pacientilor romani si straini cu preturi mai mici cu 40 – 50 % mai mici decat in Germania, Austria…etc. Vor fi angajati 30 de oameni. Vom avea ca noutate un cabinet in care vor putea fi executate interventii chirurgicale care ne vor permite sa implantam 6 dinti sus si 4 jos in doar o zi la un pret estimat care porneste de la 3500 – 3800 de euro. Interventia chirugicala va dura doua ore, apoi pacientul va merge la SPA – ul din hotel, timp in care vor fi produsi dintii, dupa care va fi chemat pentru montaj care va mai dura 2 ore. Dupa care pacientul va pleca acasa si va reveni la control de trei ori : la 7 zile, la o luna si la 4 luni. Plata va putea fi facuta pentru pacientii romani si in rate de 12 la 60 de luni. Am fost pe locul 2 in Romania la numarul de interventii chirurgicale dentare in 2014 “, a declarat Doctorul Ionut Leahu – CEO Dr. Leahu Dental Clinic.

Vasile Trofim

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation