Crin Antonescu: În şedinţele de vineri vom discuta mai multe derogări de la Statut privind vechimea în partid

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, înainte de începerea şedinţelor Biroului Politic Central şi Consiliului Naţional Executiv ale partidului, că în şedinţele forurilor de conducere care vor avea loc vineri vor fi discutate mai multe derogări de la Statut privind vechimea în PNL.

“Avem de discutat un număr mai mare de derogări, avem de finalizat şi de decis asupra listelor, toate aceste lucruri sunt principalul scop pentru care ne reunim”, a afirmat vineri Antonescu, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă George Becali va primi derogare de la Statut.

El a adăugat că niciunul dintre candidaţii la alegerile parlamentare nu a fost invitat la şedinţe, dar candidaţii pot fi prezenţi dacă doresc atunci când se dezbat cazurile lor.

Antonescu a mai menţionat că pe lângă George Becali şi Victor Ciorbea vor mai fi şi alţi candidaţi care au nevoie de derogări privind vechimea în partid pentru că PNL a încercat să aducă pe liste oameni noi, personalităţi ale vieţii publice, oameni care nu au vechimea prevăzută de Statut, dar cărora Statutul le permite posibilitatea derogării.

“Dacă George Becali şi Victor Ciorbea vor fi candidaţi pe listele USL atunci toţi primarii, consilierii, simpatizanţii din formaţiunile politice PNG şi PNŢCD vor vota cu candidaţii USL, aceasta va fi esenţa acordului pe care PNL îl va încheia cu ele”, a mai menţionat liderul PNL.

Sursa: Agerpres

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation