Cum arată corpul perfect, fără operații

Cum arată corpul perfect, fără operații

I se spune ”Regina fitness-ului”, și pe bună dreptate. Michelle Lewin (30 de ani) este un adevărat guru în ceea ce privește un stil de viață sănătos, mulți luându-i în considerare sfaturile. Silueta pe care o deține întoarce capetele tuturor, mai ales când aceasta își face apariția pe plajă, în costume de baie minuscule.

 I se spune și guru al fitness-ului, deoarece promovează un stil de viață sănătos, însă nu oricum. La cei 30 de ani ai săi, Michelle Lewin este cel mai bun exemplu că un stil de viață sănătos combinat cu sportul, te fac să fii irezistibilă oricărui bărbat. Vedeta a încins spiritele pe o plajă din Miami cu un costum de baie, în care nu oricine s-ar simți confortabil.

Bruneta se poate lăuda cu un corp perfect tonifiat, ce atrage privirile bărbaților care o admiră și o râvnesc, dar și pe cele ale femeilor care o invidiază. Aparițiile sale pe plajă sunt vânate de paparazzi care nici măcar nu clipesc atunci când o observă, doar ca să nu piardă nicio mișcare de-a sa.

Michelle ”Corpul” Lewin a devenit o celebritate datorită stilului de viață pe care îl promovează, dar mai ales prin felul în care arată. Bust generos, picioare lungi, posterior bombat și abdomen parcă desenat, este rețeta perfectă pentru a întoarce toate privirile bărbaților, dar și a femeilor.

Pe bună dreptate, Michelle poate fi considerată cea mai sexy antrenoare de fitness. Bruneta este conștientă e atuurile pe care le deține și nu ezistă să le arate fanilor de pe rețelele de socializare.

Cei peste 1 milioane de urmăritori de pe Instagram așteaptă cu sufletul la gură poze, atât din față, cât și din spate, cu aceasta Michelle nu are nicio operație estetică la activ, ceea ce nu poate decât să o bucure. Trupul de zeiță, pe careși-l afișează cu fiecare ocazie, este rezultatul transpirației din sala de fitness.

Sursa: Click

2

3

4

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation