Daca ramane fara Bute, Interbox intra in faliment!

Este clar, strategia a fost proastă! Aceasta este concluzia pe care au tras-o Lucian Bute şi Rudel Obreja după meciul de sâmbăta trecută, pierdut de pugilistul român în faţa lui Carl Froch. Din acest motiv, fostul nostru campion mondial şi-ar dori un consilier din Statele Unite care să-i stea alături antrenorului său, Stephane Larouche.

Chiar dacă nu s-au scurs decât câteva zile de la înfrângerea categorică suferită în faţa lui Froch şi spune că încă nu ştie ce va face în continuare după vacanţă, Lucian Bute are temele făcute. Surse informate susţin că românul nici nu concepe să nu îşi recupereze titlul mondial pierdut uluitor prin KO. Aici este însă o problemă. Potrivit clauzei care prevede revanşa, disputarea acesteia trebuie să aibă loc în maximum trei luni de la meciul de la Nottingham, nu mai târziu de luna septembrie. Ceea ce pare aproape imposibil. Obreja şi-ar dori pentru Bute un meci intermediar care să îi refacă românului încrederea pierdută în disputa cu Froch. “Lucian nu este «avariat» foarte rău! L-am văzut că vorbeşte foarte bine şi nu cred că are mari probleme medicale. Şi totuşi, mie mi se pare mult prea repede să facă un meci contra lui Froch. Lucian este un boxer bun şi puternic, s-a văzut în meciul de sâmbătă, este şi un bun încasator, dar nu mi se pare că are timp să se odihnească, să se recupereze şi apoi să boxeze din nou la nivelul ăsta”, este de părere fostul campion mondial Leonard Doroftei.

Canadienii depind de Froch
Boxerul român şi-a anunţat deja intenţia de a renegocia meciului revanşă contra lui Froch, întrucât luna septembrie este un termen mult prea scurt pentru intenţiile sale ulterioare. Sigur, Bute nu vrea să renunţe la revanşă în ruptul capului, deşi n-o spune sus şi tare, dar îşi doreşte un răgaz mai mare pentru pregătirea celui de-al doilea meci contra lui Froch. Oficialii Interbox nu s-au pronunţat faţă de acest lucru. Ei sunt aproape siguri că Froch nu va negocia, englezul dorind mai mult ca sigur să fie respectat contractul câtă vreme se simte în stare să-l răpună pe român pentru a doua oară şi la Montreal. Şi asta cât mai repede! Dacă vrea revanşa, Bute trebuie să lupte în termenul prevăzut, cred şefii canadieni. De aici şi până la ruptura dintre român şi clubul său nu ar fi decât un pas. Ei bine, asta i-ar durea cel mai tare pe oficialii Interbox, aceştia fiind conştienţi că plecarea fostului campion mondial ar însemna falimentul grupării din Montreal, Bute fiind considerat ,,locomotiva” Interbox, boxerul care a adus cei mai mulţi bani în vistieria clubului.

Planul secret: antrenor din ,,Super Six”?!

Cum strategia meciului contra lui Froch a fost falimentară, chiar dacă pare să-i acorde credit în continuare lui Stephan Larouche, Lucian Bute se gândeşte tot mai mult la o întărire a staffului său tehnic. Bute şi Obreja ar fi discutat, se pare, despre aducerea unui antrenor din Statele Unite care a pregătit pugilişti pentru ,,Super Six”, pentru a-l consilia pe pugilistul nostru şi a-l ajuta pe Stephan Larouche în procesul de antrenament.

Sursa: Ring

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation