Daniela Crudu, cuplată numai cu bogătaşi care i-au făcut toate poftele

Daniela Crudu, cuplată numai cu bogătaşi care i-au făcut toate poftele

A împlinit în vara aceasta 28 de ani, însă pe ultimii 12 ani i-a trăit cât alţii în două vieţi. Cel puţin din punct de vedere sentimental şi al distracţiei. Este vorba despre Daniela Crudu, bruneta care a învârtit pe degete numai băieţi cu conturi doldora. Afaceristul Bogda Defta, milionarul Ioan Neculaie şi fotbalistul Mihai Costea i-au luat maşină şi casă bunetei.

A avut o copilărie fericită în Ferentari, însă adolescenţa a fost extrem de zbuciumată pentru Daniela Crudu. Şi-a pus silicoane la vârsta de 16 ani, pe semnătura tatălui său, şi tot la vârsta aceea, când fetele abia învăţau să se penseze, bruneta făcea show-uri erotice, explozive, în cluburi. S-ar putea spune despre ea că s-a maturizat mai devreme, şi pe bună dreptate, căci ea şi sora ei au trebuit să-şi ia viaţa în mâini după ce mama lor a ales să plece la muncă, în Italia. Aşa că Daniela nu a învăţat doar să aducă bani acasă, dar a experimentat şi amorul precoce. Culmea, doar cu bărbaţi cu bani.

Şi-a început viaţa sexuală la 16 ani cu un bărbat cu 17 ani mai în vârstă decât ea. Este vorba despre afaceristul Bogdan Defta, sau Mucifer, cum i se spunea prin oraş, bărbatul care a ţinut-o în puf în casa lui din Buftea şi i-a dărui un BMW Seria 5, de peste 50.000 de euro. În palmaresul amoros al Cruduţei intră şi celebrul afacerist Ioan Neculaie (60 de ani), alias ”Berlusconi de Braşov”,  pe care-l vizita în 2011, nu cu taxiul, ci cu elicopterul. Cel puţin asta a reieşit din fotografiile publicate de Daniela însăşi,  pe Facebook. Pentru a o aduce la conacul lui, milionarul, cu o avere estimată în 2010 la 80 de milioane de euro, îi punea la dispoziţie propriul elicopter şi uneori maşina de lux. Se spune prin târg că el i-ar fi cumpărat apartamentul cu două camere, în valoare de 80.000 de euro, un ceas de 15.000 de euro, bijuterii parfumuri, haine şi i-ar fi schimbat şi maşina.

Deşi nu este milionar, Mihai Costea, alias Nilă (29 de ani), poate fi trecut şi el pe lista bărbaţilor cu bani. În 2014, fotbalistul încasa de la echipa Steaua un salariu lunar de 15.000 de euro. Astfel, lui Nilă nu i-a fost greu să-i satisfacă Danielei capriciile de divă: bijuterii, vacanţe scumpe, haine. Idila s-a încheiat însă în urmă cu trei ani. Cu Leo de la Strehaia, Daniela a avut o …falsă aventură. I-ar fi cerut câteva mii de euro pentru o întânire, dar ghinion.

”Nu am avut contact fizic. Am vrut să facem dragoste şi la un moment dat sună cineva la uşă. Când m-am ridicat să mă duc la uşă, am simţit–o pe căţeluţa Beluţa la picior. M-am ferit şi am căzut, mi-am fisurat două coaste. Din cauza asta nu s-a întamplat nimic între mine şi Daniela Crudu”, povestea Leo de la Strehaia la Kanal D.
Acum, se pare că a dat din nou norocul peste Daniela Crudu. Aceasta a pus mâna pe un băiat de bani gata, un puşti care moşteneşte un imperiu financiar.
Este vorba despre Radu Maricuţa (24 de ani), fiul fostului primar de la Şelimbăr, judeţul Sibiu.

Maricuţa deţine 4 terenuri, un lac de 10,5 hectare, care înconjoară vila sa de lângă Sibiu, două apartamente şi un spaţiu comercial. Mare pasionat de echitaţie, Maricuţa este proprietarul unor cai de rasă, pe care îi creşte la ferma sa şi pe care i-a evaluat la 320.000 de euro. Cruduţa i-a căzut cu tronc băiatului încă de acum patru ani, când tatăl lui a invitat-o pe vedetă la un eveniment local. Iată că, în cele din urmă, tânărul a obţinut ce şi-a dorit.

Sursa: Click

2

3

4

5

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation